NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

28 juli 2022

Terwijl een groot deel van Nederland nog op één oor lag, waren de medewerkers van DirectResearch en Markteffect, samen behorend tot ME Research Group, onderweg naar Schiphol. Eindbestemming van deze langverwachte teambuilding activiteit? Málaga! De korte nacht lijkt de pret op geen enkele manier te drukken. Iedereen is klaar voor een weekendje zon, zee, strand en gezelligheid!

Dag 1: Looproute Malaga en kroegavond

Na een voorspoedige vlucht met zo’n 80 medewerkers van ME Research Group aan boord, landden we in het zonovergoten Málaga, waarna iedereen naar het hotel werd gebracht. Daar wachtten Hesam Fahimi en Edgar de Beule, eigenaren van ME Research Group, iedereen op met een welkomstdrankje en een mooie speech. Het weekend kon nu écht beginnen! Iedereen werd willekeurig ingedeeld in een loopgroepje om Malaga te ontdekken. Hoewel enkele groepjes de bezienswaardigheden bezochten, liepen andere groepjes in één rechte lijn door naar het strand om af te koelen of om kennis te maken met de befaamde tapaskeuken. Na een heerlijk diner was het tijd voor het moment waar iedereen stiekem de hele dag al naar uit had gekeken: de kroegavond met Monique Smit als speciale gast. Met enorme hits als ‘Blijf je Vanavond’ en ‘Een Zomeravond Met Jou’ bezorgde de Volendamse iedereen een avond om nooit te vergeten.

Dag 2: Aqualand

Na een welverdiende nachtrust en een goed ontbijtje, stond de volgende activiteit weer op het programma: Aqualand! In dit glijbanenpark was er voor ieder wat wils: de één manoeuvreert zich van de ene naar de andere glijbaan, en anderen slapen zoveel mogelijk hun roes uit of liggen de hele dag op een bedje. Aan het einde van de dag was er nog tijd om Málaga op eigen houtje te verkennen, waarna later op de avond het diner volgde. Het diner bood iedereen de gelegenheid om andere collega’s op een wat informelere manier te leren kennen en om de diepte op te zoeken.

Dag 3: Terug naar Schiphol 

Veel tijd om te slapen na de laatste avond was er niet, want om klokslag 06.30 stond de bus alweer klaar om iedereen naar het vliegveld te brengen, om vervolgens huiswaarts te vertrekken. Het was een fantastisch weekend vol met leuke activiteiten, lekker eten en drinken, ontspanning en nog veel meer!

“De summer trip was geweldig, alles was perfect geregeld. Het voelde als een mini vakantie” – Floortje van Helden

“Het was een geweldige ervaring, alles was zeer goed geregeld! Daarnaast was het weekend een ideale gelegenheid om collega’s nog beter te leren kennen.” – Roel Bruijn