Research
NPS +57
Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief

Marktonderzoek in diverse branches

DirectResearch voert marktonderzoek uit in verschillende sectoren. Als opdrachtgever heeft u veel aan kennis over een bepaalde sector. Wat zijn de belangrijkste business issues? En hoe kan marktonderzoek u daarbij helpen? Hieronder vindt u de verschillende marktsectoren waarin DirectResearch werkzaam is.

Leisure

Leisure

Hoe relevant bent u voor de consument en krijgt u de bezoekers die u voor ogen heeft? Hoe beter u als speler in deze markt de drijfveren en keuzemotieven van consumenten begrijpt, hoe slimmer u hier met een onderscheidende propositie op kunt inspelen.

Lees meer
Consumer durables

Consumer durables

Of je nu een nieuwe telefoon, televisie of auto koopt, je gaat als consument bij deze duurzame gebruiksgoederen niet over één nacht ijs. Marktonderzoek geeft inzicht waar en wanneer u op een relevante manier met uw prospects in contact kunt komen.

Lees meer
FMCG

FMCG

Leefgewoonten veranderen en trends in food en non-food volgen elkaar in rap tempo op. Merken die niet tijdig inspelen op deze veranderende behoeften verliezen betekenis. Dit stelt nieuwe eisen aan marktonderzoek in food en non-food.

Lees meer
Mobiliteit

Mobiliteit

Het is niet eenvoudig om mensen te bewegen een andere keus te maken. Zeker niet als het gaat om de beslissing voor het gebruik van een vervoersmiddel. In de mobiliteitssector zetten wij veel verschillende typen marktonderzoek in.

Lees meer
Zorg

Zorg

Hoe kunt u uw organisatie onderscheiden in het pluriforme zorglandschap dat aan het ontstaan is? Waarop baseren patiënten en cliënten hun rapportcijfer op vergelijkingswebsitesl? Marktonderzoek biedt inzicht.

Lees meer
Energie

Energie

Hoe kunnen energiebedrijven zich in deze veranderende energiesector het beste profileren? En aan welke producten en diensten hebben consumenten behoefte? Marktonderzoek kan deze en vele andere vragen voor u beantwoorden.

Lees meer
Retail

Retail

Kennis van de beweegredenen en voorkeuren van verschillende typen (potentiële) klanten is essentieel om de juiste keuzen te maken in aanbod, prijsstelling en communicatie. Wij helpen opdrachtgevers met marktonderzoek op maat.

Lees meer
IT en telecom

IT en telecom

De IT- en telecommarkt is non-stop in beweging. Maar welk product- en dienstenaanbod past het beste bij uw bedrijf? En welke positionering hoort daarbij? In een branche waarin time-to-market essentieel is, is marktonderzoek een onmisbare factor.

Lees meer