NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

24 juni 2020

Het peilen van de waarden en drijfveren van individuele medewerkers en de organisatie als geheel is altijd verstandig. Maar nu we langzamerhand uit een periode van crisis komen, is het essentieel om te kijken wat echt belangrijke waarden zijn. Zo ontstaat er een nieuw gevoel van verbondenheid en maakt de organisatie een kickstart in het nieuwe normaal.

Crisis leidt tot reflectie

Veel medewerkers en hun gezinnen hebben weken in isolement geleefd. Ver weg van hun dagelijkse patroon met een groeiende onzekerheid over hun toekomst. Dat leidt tot reflectie. Wat verbindt mij aan mijn werk? Waar staan we als bedrijf voor en welke betekenis hebben wij voor de maatschappij? Als organisatie wil je weten hoe de medewerker naar de toekomst van de organisatie kijkt en de eigen rol daarbinnen.

De Mini Insider: hoe werkt het?

De Mini Insider® is een onderzoek en is de verkorte online variant van de Insider. Het geeft medewerkers in 10 minuten inzicht in hun persoonlijke drijfveren en motivaties. Ook laat het zien aan welke duurzame doelen zij willen werken. Het zorgt voor betrokken, gemotiveerde medewerkers. De Mini Insider® werkt volledig online.

  • Respondenten kiezen op hun laptop/desktop uit 24 waarden maximaal 5 waarden die men persoonlijk belangrijk vindt;
  • Ze bepalen welke waarden zij passend vinden bij de toekomst van hun bedrijf.
  • Ze kiezen uit de 17 Sustainable Development Goals van de VN maximaal 2 doelen waaraan hun organisatie kan bijdragen;
  • Ze kiezen welke competenties van hun organisatie het meest kunnen bijdragen aan de twee gekozen Sustainable Development Goals;
  • Als organisatie krijg je een gebruikersaccount met een eigen inlog waarmee je de (anonieme) response real time kunt volgen. De resultaten zijn vrij beschikbaar en kunnen zonder tussenkomst van DirectResearch worden geanalyseerd.

Uniek aanbod tot 15 juli: neem kosteloos deel als relatie van DirectResearch

Dit is dé tijd voor het herijken van de identiteit. Tot 15 juli kan dat kosteloos voor relaties van DirectResearch: al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner in het leveren van strategische inzichten rondom identiteit, imago en positionering, gebruikmakend van gevalideerde onderzoeksoplossingen.

Extra services

Heb je behoefte aan een extra vraag, rapportage en/of advies? Relaties die daar behoefte aan hebben, bieden wij graag de mogelijkheid 1 of 2 extra vragen toe te voegen en een analyse door DirectResearch en een gevisualiseerde rapportage uit te voeren. Handig voor terugkoppeling aan de deelnemers binnen het bedrijf.

Ook voor relaties die, op basis van de gevonden inzichten, behoefte hebben aan een advies voor de te nemen vervolgstappen, bieden wij graag een consult. Graag overleggen we met jou op welke wijze wij jouw wensen kunnen invullen.

Interesse in de gratis Mini Insider®? Laat het ons weten via [email protected], dan zorgen we dat je direct aan de slag kunt.