NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

28 oktober 2020

DirectResearch en ToekomstDoeners gaan samenwerken om de slagingskans van innovatie te vergroten. Hiermee combineren we de expertise van DirectResearch op het gebied van markt- en klantonderzoek met de innovatie- en propositie expertise van ToekomstDoeners. Samen helpen we zo organisaties om op de meest effectieve manier succes in innovatie en propositie ontwikkeling te bereiken. Fact based, pragmatisch en impactvol! De komende tijd gaan DirectResearch en ToekomstDoeners samen aan de slag om de samenwerking verder vorm te geven. Onder de voorlopige werktitel; “evidence based innovation”.

ToekomstDoeners helpt organisaties te versnellen en oplossingen te creëren met impact. In hun filosofie is innovatie meer dan het bedenken en toetsen van ideeën, maar het streven naar onverslaanbare organisaties die zichzelf blijven heruitvinden. Innovatie moet daarbij écht bijdragen aan de doelen die worden nagestreefd. Al tientallen jaren helpen zij corporates, MKB-ondernemingen en start-ups in diverse branches om stappen te zetten naar vernieuwing.

DirectResearch is expert op het gebied van onderzoek en helpt organisaties -op een klantgerichte, zeer flexibele en transparante wijze- met het verzamelen van de juiste inzichten. Als full-service bureau heeft DirectResearch alle expertise en onderzoeksmethoden in-house om organisaties de juiste weg voorwaarts te wijzen.

Jeroen Jansen – Commercieel Directeur DirectResearch

“De mensen van ToekomstDoeners krijgen dingen gedaan en brengen met speels gemak de juiste mensen in organisaties bij elkaar om stappen voorwaarts te maken als het gaat om innovatie/propositieontwikkeling. Onderbuikgevoel is ontzettend fijn, maar als er wordt gewerkt aan vernieuwing zijn feiten essentieel om gefundeerd stappen te zetten! Gelukkig is dat ook exact waar onze expertises elkaar raken en we de synergie verwachten.”

Kevin Hanemaaijer – Managing Partner ToekomstDoeners

“Deze samenwerking komt niet uit de lucht vallen. Ik heb in meerdere trajecten de kwaliteit en klantgerichtheid van Jeroen en zijn team bij DirectResearch mogen ervaren. Toen wij bij ToekomstDoeners halverwege dit jaar besloten de beste partners om ons heen te verzamelen was het volkomen logisch om DirectResearch te contacteren. De klik was er, het DNA lijkt te matchen en gezamenlijk zien we dat we waarde kunnen creëren voor opdrachtgevers vanuit expertise. Ik kijk er enorm naar uit om samen mooie avonturen te gaan beleven en prachtresultaten neer te zetten!”

Meer weten over de samenwerking tussen DirectResearch en ToekomstDoeners? Neem dan contact op met Jeroen Jansen via [email protected].