NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

24 oktober 2022

De FD Gazellen Award is ook dit jaar uitgereikt aan Markteffect en DirectResearch, samen onderdeel van de ME Research Group. Dit is de 9e keer dat zij deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen. Directeuren Hesam Fahimi en Boj Nefkens geven hun reactie.

De FD Gazellen Awards zijn ook dit jaar weer uitgereikt door het Financieel Dagblad aan Nederlandse bedrijven die tussen 2019 en 2021 een omzetgroei van tenminste 20% hebben bewerkstelligd.

Na 9 keer tot de FD Gazellen te behoren, zou je wellicht denken dat het op een gegeven moment heel gewoon wordt. Niets is minder waar als je het aan Hesam Fahimi (mede-oprichter en directeur ME Research Group) vraagt:

“Ik denk oprecht dat we nu nog trotser mogen zijn dat we weer bij deze selecte groep bedrijven horen. Het absolute bedrag dat je moet groeien om aan de voorwaarde van de FD Gazellen te voldoen, wordt steeds groter. Het besef begint dan ook steeds meer te komen dat het heel bijzonder is dat we al 15 jaar zo’n sterke stabiele groei doormaken en daar mogen we met z’n allen heel trots op zijn.”

Boj Nefkens (CCO ME Research Group) vult aan: “Het blijft een cliché, maar deze constante groei is alleen mogelijk door de tomeloze inzet van onze teams. Al onze ruim 100 specialisten uit Amsterdam en Eindhoven halen alles uit de kast om klanten te helpen met de juiste inzichten en adviezen. Dat betaalt zich uit in een fundamentele basis voor langdurige samenwerkingen en op die manier hopen we ook in de toekomst door te kunnen blijven groeien.”

 

De ME Research Group

De ME Research Group bestaat uit de twee zelfstandige marktonderzoeksbureaus Markteffect en DirectResearch. Deze bureaus hebben hetzelfde DNA en streven hetzelfde doel na, maar het mooie aan twee bureaus binnen één groep is dat ieder haar eigen specialiteiten heeft. “We vullen elkaar aan”, voegt Fahimi toe.

De fysieke uitreiking waar ook de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt worden, zal op dinsdag 22 november in Theater Amsterdam plaatsvinden.