Research
NPS +57
Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief

Waarom marktonderzoek?

Waarom is marktonderzoek nodig? En waarom juist een bureau dat hierin gespecialiseerd is. Immers kan iedereen een paar vragen stellen, maar slechts weinigen kunnen zorgen voor concrete resultaten op basis waarvan u gefundeerde beslissingen kunt nemen. Het nemen van een beslissing die gestoeld is op feiten, in plaats van op onderbuikgevoel, kan daarmee enorme impact hebben op uw organisatie. Kortom: met marktonderzoek heeft u de juiste inzichten waarmee u impact maakt in uw organisatie, u bespaart tijd met uw project, voorkomt extra kosten en boekt bewezen betere resultaten!

Marktonderzoek bij DirectResearch

U bent op zoek naar tijdige en relevante inzichten, die gebaseerd zijn op goed en betrouwbaar onderzoek bij een fijne partij die het u makkelijk maakt en die u begrijpt. U bent niet op zoek naar ingewikkelde modellen of vele loketten, maar naar een juiste doorvertaling van uw marketingvraagstuk naar opzet, dataverzameling en inzichten, zodat u verder kan! Als u zich hierin herkent, is DirectResearch voor u de juiste partner!

De juiste inzichten uit marktonderzoek

Voordat u verdere stappen zet, moet het onderzoeksdoel helder zijn. Dat lijkt een open deur, maar marktonderzoek dat niet goed is afgebakend, levert geen resultaten op, op basis waarvan u beslissingen kunt nemen.  Er zin allerlei onderzoeksmethoden denkbaar om antwoorden te krijgen op uw vragen. DirectResearch helpt organisaties met o.a. de volgende vraagstukken:

Branding onderzoek

Met branding onderzoek meet u welke plaats uw merk of organisatie in de markt inneemt. Hoe groot is uw bekendheid en welke associaties heeft men bij uw merk?

Communicatie-onderzoek

Bereikt uw campagne het juiste effect? Krijg vooraf inzicht in de communicatiekracht en meet achteraf of de doelstellingen zijn behaald.

Productontwikkeling en -innovatie

Een productintroductie is het moment van de waarheid. Krijg zekerheid over hoe de markt op uw nieuwe product of dienst reageert

Tevredenheids-onderzoek

Onderzoek en/of monitor de veranderende wensen en behoeften van klanten, medewerkers en andere stakeholders. Ontdek de customer journey en tevredenheid.

Agile marktonderzoek

Wilt u snel weten hoe uw nieuwe propositie of tv-commercial wordt beoordeeld? Via DirectAgile marktonderzoek krijgt u binnen 24 uur waardevolle inzichten uit uw doelgroep.

Voorbeelden van marktonderzoek

Vele organisaties maken al jaren gebruik van de diensten van DirectResearch. Zij realiseren zich dat een ervaren partner met de juiste expertise tijd uit handen neemt, kosten bespaart en het succes verhoogt. Lees hier meer over en bekijk onze cases!

Onze klanten