Research
NPS +57
Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief

Agile marktonderzoek

Het grote verschil tussen traditioneel projectmanagement en nieuwe methodes om te innoveren zoals design thinking of agile is de iteratieve werkwijze, waarbij stap voor stap een concept wordt uitgedacht en verbeterd. Hierbij wordt voortdurend gebruik gemaakt van (nieuwe) inzichten in beweegredenen en motivaties van (potentiële) klanten. Wie de waarde van zijn businessmodel, product, dienst of campagne wil vergroten zal daarom moeten weten wat zijn klanten beweegt. Wilt u snel weten hoe uw nieuwe propositie of tv-commercial wordt beoordeeld? Of wilt u de impact van uw brief of e-mail in kaart brengen? Met agile marktonderzoek krijgt u op een snelle manier inzichten in uw doelgroep.

  • DirectAgile
    Wij hebben DirectAgile ontwikkeld, zodat u binnen 24 uur resultaten heeft! DirectAgile is uitermate geschikt wanneer u snel, maar betrouwbaar inzicht wilt in de aantrekkelijkheid en marktpotentie van uw concept of propositie, wat de impact is van uw nieuwe campagne of van de mailing die u verstuurd heeft naar uw database.
    Lees meer
  • WhatsApp onderzoek
    Met WhatsApp onderzoek bieden wij een kwalitatieve onderzoeksmethode, die kan worden ingezet om op een eenvoudige en laagdrempelige manier in gesprek te gaan met (toekomstige) klanten. WhatsApp is een laagdrempelige en ‘engaging’ manier om mensen te ondervragen op het moment dat ze een bepaalde activiteit ondernemen.
    Lees meer