Research
NPS +57
Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief

Communicatie onderzoek

Spreekt uw campagne of advertentie de doelgroep aan? Onthouden potentiële klanten de juiste boodschap? Via een communicatieonderzoek, bijvoorbeeld in de vorm van een pre-test en/of post-test krijgt u beter inzicht in het communicatie-effect van uw campagne.

 • Pre-test en post-test
  Wilt u vooraf weten wat de communicatiekracht is van diverse communicatie-uitingen? En achteraf weten of uw communicatie-uitingen het gewenste effect heeft bereikt? Met een pre-test krijgt u vooraf inzicht in de communicatiekracht van diverse varianten van een communicatie-uiting. Met een post-test meten we of de campagne het gewenste effect heeft bereikt.
  Lees meer
 • Campagne-effectmeting
  Bent u benieuwd of uw nieuwe reclamecampagne bijdraagt aan uw doelstellingen? En welke effecten de campagne heeft gerealiseerd op de naamsbekendheid en koopintentie? Met een campagne-effectmeting krijgt u inzicht in het effect van de totale campagne.
  Lees meer
 • Website onderzoek
  Wordt uw website gevonden door zoekmachines? Spreekt de vormgeving aan? Kan de bezoeker makkelijk de informatie vinden waar hij naar zoekt? Met website onderzoek krijgt u inzicht in de vindbaarheid van de website en de communicatiekracht ervan.
  Lees meer
 • PR-onderzoek
  Wilt u met uw onderzoek PR-doeleinden verwezenlijken? Een PR-onderzoek geeft u inzicht in welke nieuwswaardige feiten het best gecommuniceerd kunnen worden.
  Lees meer
communicatie onderzoek