NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

Waarom DirectAgile?

Een agile manier van werken draait om flexibiliteit in de breedste zin van het woord. Immers: het is zelden vooraf duidelijk hoe het eindproduct er precies uit zal komen te zien en inzichten uit marktonderzoek helpen om aansluiting te houden met de wensen van de (eind)klant. Agile werken vraagt derhalve om (deels) andere oplossingen voor marktonderzoek en stelt hier andere eisen aan: laagdrempelig, snel én professioneel. DirectAgile is dé methode die DirectResearch heeft ontwikkeld om ervoor te zorgen dat organisaties razendsnelle, maar betrouwbare inzichten verkrijgen om verder te kunnen. De data wordt binnen 24 uur verzameld en is real-time te volgen via uw eigen online dashboard.

DirectAgile werkt met gestandaardiseerde vragenlijsten, waardoor we snel aan de slag kunnen met de volgende onderzoekstypen:

  • Concepttest
  • Pre-test communicatie-uitingen
  • Brieftest
Ferdinand Kieboom

Client Consultant

020 770 7579

[email protected]

Hoe werkt DirectAgile?

Met DirectAgile werken we in vijf stappen van briefing naar inzichten. Dit doen we voor het testen van concepten of proposities, het pre-testen van communicatiemateriaal en het testen van brieven. Hiervoor gebruiken we gestandaardiseerde vragenlijsten waardoor u antwoord krijgt op vragen als hoe uw concept of communicatie-uiting wordt gewaardeerd en waar er ruimte is om te optimaliseren. Het onderzoek leggen we voor aan uw doelgroep, of dit nu consumenten zijn of klanten en binnen een dag heeft u de resultaten beschikbaar.

Wat levert DirectAgile op?

Via DirectAgile krijgt u razendsnel inzicht in uw vraagstukken: na 24 uur zijn de resultaten binnen en kunt u ermee aan de slag. DirectAgile biedt u actiegerichte inzichten waarmee u snel kunt beslissen: GO or NO GO? Daarbij kunt u de tijd die u hiermee bespaart, gebruiken om uw concept, brief of communicatiemateriaal verder te optimaliseren evenals het effect ervan.

Wil je meer weten over agile marktonderzoek? Download dan hier onze whitepaper!

Onze aanpak

Stap 1

Contact

Na ontvangst van uw aanvraag bellen we u om deze door te spreken.

Stap 2

Benodigde informatie

U vult het briefingsdocument in en stuurt de materialen voor het onderzoek.

Stap 3

Veldwerk

Met uw input programmeren we het onderzoek en start het veldwerk: 24-uursklok gaat lopen.

Stap 4

Online tool

U ontvangt de inloggegevens voor onze online tool zodat u de resultaten real time kunt volgen.

Beoordelingen