NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

Waarom imago-onderzoek?

Wilt u meer inzicht krijgen hoe uw organisatie, merk, product of dienst wordt gezien door uw doelgroep? Een imago onderzoek biedt u waardevolle inzichten in uw huidige imago, de tevredenheid van uw klanten, de attitudes en percepties die leven en de intentie die uw doelgroep heeft om u te overwegen. Daarnaast wordt inzichtelijk waar u staat ten opzichte van concurrenten.

Jeroen Jansen

Commercieel directeur

020 770 7579

[email protected]

Hoe voer je imago-onderzoek uit?

Via een 0-meting verkrijgt u inzicht in het huidige imago, waarmee u gerichte acties kunt formuleren om uw imago naar het gewenste niveau te brengen. Wanneer u ervoor kiest om zowel een 0-meting als een 1-meting uit te voeren, wordt voor u inzichtelijk of uw imago zich na verloop van tijd daadwerkelijk op de gewenste wijze heeft ontwikkeld. Zo kunt u bijvoorbeeld het effect van eventuele communicatie-inspanningen vaststellen. Omdat niet elk imago onderzoek hetzelfde is, maken wij vaak gebruik van maatwerkonderzoek, dat rekening houdt met uw specifieke uitdaging.

Wat levert imago-onderzoek op?

De resultaten van een imago-onderzoek geven handvatten om gerichte acties te formuleren om het imago te versterken. Een sterk imago roept rijke associaties op en blijft langer in iemands geheugen hangen. Dit gebruikt de (potentiële) klant bij het maken van keuzes. Kortom, een sterk merk leidt tot een sterkere marktpositie.

Wil je meer weten over imago-onderzoek? Download dan hier onze whitepaper over branding onderzoek!

Onze aanpak

Stap 1

Kick-off

Samen bedenken we de beste aanpak voor uw onderzoeksvraag.

Stap 2

Maatwerk vragenlijst

Op basis van uw input stellen we de vragenlijst op of checken we uw vragenlijst kritisch.

Stap 3

Veldwerk

Wij verzorgen de werving en het bevragen van de doelgroep.

Stap 4

Analyse en rapportage

Naast toegang tot onze online tool verwerken we de resultaten ook in een rapportage, inclusief conclusies en aanbevelingen.

Voorbeeldcases

Beoordelingen