Research
NPS +57
Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief

Waarom marktonderzoek op locatie?

Soms komt het voor dat u geen gegevens heeft van uw doelgroep of dat u kwantitatief marktonderzoek wenst te doen waarbij de locatie belangrijk is, denk bijvoorbeeld aan evenement- of winkelbeleving. In dat soort gevallen is het uitvoeren van marktonderzoek op locatie een ideale uitkomst.

Het uitvoeren van marktonderzoek op locatie heeft veel voordelen. Het beoogde aantal respondenten kan snel worden gehaald en de enquêteur kan iedere dag een debriefing geven. Bovendien kan de enquêteur de respondent helpen als er iets onduidelijk is. Door middel van een-op-een op vraaggesprekken krijgt u een betrouwbaar antwoord op uw onderzoeksvragen.

Resultaten direct inzichtelijk

Voor het uitvoeren van marktonderzoek op locatie wordt er nauw samengewerkt met ons partneronderzoeksbureau Markteffect. Zij beschikken over een veldwerkteam dat bestaat uit ongeveer 75 flexibele medewerkers, die allemaal de Field Force training van de branchevereniging MOA ontvangen hebben. Bij onderzoek op locatie wordt gebruik gemaakt van tablets waarbij de gegevens gelijk worden opgeslagen in de online onderzoekstool van DirectResearch, zodat u overal en altijd op de hoogte bent van de actuele stand van zaken.