NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

Wat drijft uw medewerker in deze tijden?

Het is voor leiders een uitdaging plannen te maken voor een duurzame toekomst. Prioriteiten, thema’s en tijdspaden worden de komende tijd bepaald. Maar hoe kijkt de medewerker naar de toekomst van de organisatie en de eigen rol daarbinnen? Wat verbindt medewerkers aan hun organisatie? Waar staat het bedrijf voor en welke betekenis heeft zij voor de maatschappij? Dat is belangrijk om te weten om toekomstplannen te laten slagen.

De Mini-insider geeft snel een helder inzicht in drijfveren:
Zij bewijst zich al jaren als een gevalideerde, praktische en toegankelijke online tool om in korte tijd de drijfveren van mensen en organisaties in kaart te brengen. Resultaat is een breed gedragen waarden set, op basis waarvan medewerkers direct kunnen handelen. Het geeft medewerkers in 10 minuten inzicht in de persoonlijke drijfveren en motivaties. Ook laat het zien aan welke duurzame doelen zij willen werken. En welke rol het merk speelt in de toekomst. Kortom: een effectieve methode om snel en inspirerend je medewerkers te betrekken bij de toekomstplannen van je organisatie.

Hoe werkt de Mini Insider?

  • Respondenten kiezen uit 24 waarden maximaal 5 waarden die men persoonlijk belangrijk vindt;
  • Respondenten bepalen welke waarden zij passend vinden bij de toekomst van hun bedrijf;
  • Respondenten kiezen uit de 17 Sustainable Development Goals van de VN maximaal 2 doelen waaraan hun organisatie kan bijdragen;
  • Respondenten kiezen welke organisatie competenties het meest kunnen bijdragen aan de gekozen Sustainable Development Goals.

Aanmelden

De Mini Insider is tijdelijk gratis te gebruiken voor relaties van Positioneringsgroep en DirectResearch. Dit aanbod geldt tot 30 september 2020.

Klik hier voor een demo van de Mini Insider (let op: demo alleen mogelijk op desktop en tablet).