NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

Waarom DirectResearch?

Als onderzoeksbureau beschikken we over al meer dan 50 jaar aan ervaring en kennis. Wij bieden met ons flexibele karakter onderzoek voor u op maat. Als onderzoeksbureau hebben wij al voor heel veel mooie merken onderzoek mogen doen en meegeholpen bij het advies op basis van het onderzoek. Bekijk hieronder de merken waar we onder andere mee werken.

Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op met ons via het contactformulier, mail of simpelweg via een telefoontje.

We werken o.a. samen met

Het juiste onderzoek voor uw vraagstuk

We bieden een ruim aanbod aan, met verschillende typen onderzoek en onderzoeksmethodiek. We denken daarom op basis van uw vraagstuk mee voor een aanbod dat de juiste inzichten geeft. DirectResearch kan u verder helpen met met o.a. de volgende typen onderzoek. Staat uw precieze vraagstuk er niet bij? Geen probleem, dit is enkel een kleine greep.

Branding onderzoek

Met branding onderzoek meet u welke plaats uw merk of organisatie in de markt inneemt. Hoe groot is uw bekendheid en welke associaties heeft men bij uw merk?

Communicatie-onderzoek

Bereikt uw campagne het juiste effect? Krijg vooraf inzicht in de communicatiekracht en meet achteraf of de doelstellingen zijn behaald.

Productontwikkeling en -innovatie

Een productintroductie is het moment van de waarheid. Krijg zekerheid over hoe de markt op uw nieuwe product of dienst reageert

Tevredenheids-onderzoek

Onderzoek en/of monitor de veranderende wensen en behoeften van klanten, medewerkers en andere stakeholders. Ontdek de customer journey en tevredenheid.

Agile marktonderzoek

Wilt u snel weten hoe uw nieuwe propositie of tv-commercial wordt beoordeeld? Via DirectAgile marktonderzoek krijgt u binnen 24 uur waardevolle inzichten uit uw doelgroep.

Klantcases

Vele organisaties maken al jaren gebruik van onze diensten. Zij realiseren zich dat een ervaren partner met de juiste expertise tijd uit handen neemt, kosten bespaart en het succes verhoogt. Lees hier meer over en bekijk onze cases!