directresearch.nl April 2016
directresearch.nl
 

Amsterdam, april 2016

Beste lezer,

Bij DirectResearch maken we het u graag makkelijk en zijn we ook continue bezig onze dienstverlening beter te maken. Zo hebben we onlangs DirectFeedback ontwikkeld, een handige instelling in onze online vragenlijsten waarbij u direct een bericht krijgt bij bijvoorbeeld een ontevreden klant. Met een adequate afhandeling kunt u deze ontevreden klant binnenboord te houden. Ook kunt u DirectFeedback gebruiken om juist positieve klantreacties te delen binnen uw organisatie

DirectFeedback kunt u toepassen in diverse onderzoeken en u leest er meer over in deze nieuwsbrief. Verder delen we graag een aantal interessante klantcases met u en zijn we blij met onze nieuwe klanten waarvoor we mooie onderzoeken mogen uitvoeren.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Sonja Schaap
Commercieel Directeur
DirectResearch


Tevredenheidsonderzoek Landal GreenParks

tevredenheidsonderzoek landal greenparks DirectResearch beheert al een aantal jaren het gastenpanel van Landal GreenParks van ruim 2.000 leden, zowel trouwe gasten als brochure-aanvragers (leads). Landal GreenParks zet regelmatig het gastenpanel in voor verschillende onderzoeken. Na ieder onderzoek worden de resultaten via een nieuwsbrief teruggekoppeld aan de panelleden. Om meer inzicht te krijgen in de verwachtingen en ervaringen, is een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de gasten van het Landal Panel. Het onderzoek heeft inzichtelijk gemaakt hoe de huidige onderzoeken worden ervaren op aspecten als onderzoeksonderwerp, vraagstelling en frequentie. Daarnaast leverde het onderzoek een mooi overzicht met onderwerpen waar Landal GreenParks volgens haar gasten onderzoek naar zou kunnen doen.

Klik hier om de infographic te bekijken


Assessments Hogeschool met DirectFeedback

Directfeedbakc Directresearch Voor de intakedagen van een grote hogeschool in Nederland heeft DirectResearch de assessment van nieuwe studenten verzorgd. Na afronding van deze vragenlijst krijgt de student via DirectFeedback de resultaten gemaild en worden deze toegevoegd aan het studentdossier. Daarnaast wordt op basis van de gegeven antwoorden een score berekend, die aangeeft in welke segmentering een student valt. Op deze manier kunnen studiebegeleiders op eenvoudige wijze bepalen of de student meer aandacht en begeleiding nodig heeft.

Lees onze whitepaper over tevredenheidsonderzoek


Nieuwe klant: OIM Orthopedie

tevredenheidsonderzoek door directresearch OIM staat voor Orthopedische Instrumentmakerij. Naast het hoofdkantoor, een productie-unit en een expertisecentrum heeft OMT 21 locaties door heel Nederland. OIM heeft als ambitie de beste, snelste en meest toonaangevende speler te zijn op de Nederlandse orthopedische markt. OIM Orthopedie voert daarom met enige regelmaat tevredenheidsonderzoeken uit onder klanten/eindgebruikers en heeft DirectResearch gevraagd het onderzoek uit te voeren. Joris Boon Manager Marketing & Communicatie van OIM: ‘DirectResearch gaat voor ons een 0-meting en een 1-meting verzorgen. De 0-meting gebruiken we om open vragen te stellen, waardoor we goed inzicht krijgen in wat er leeft onder onze klanten. In de 1-meting toetsen we hoe kanten onze dienstverlening en producten waarderen en wat er mogelijk geoptimaliseerd kan worden. De resultaten van het onderzoek gaan ons helpen om onze marketing-en communicatiestrategie verder aan te scherpen.’

Bekijk onze klantenkring


Tevredenheidsonderzoek IKC De Kleine Reus

tevredenheidsonderzoek IKC De Kleine Reus Wij verwelkomen IKC De Kleine Reus in Amsterdam als nieuwe klant. IKC staat voor Integraal Kindcentrum, wat onderdak biedt aan onder meer een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, basisschool buitenschoolse opvang en naschoolse activiteiten. Zo vormt een IKC een samenwerkingsverband voor opvoeding, onderwijs en ontwikkeling voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onder ouders of verzorgers van kinderen op de verschillende onderdelen van IKC De Kleine Reus voeren wij een tevredenheidsonderzoek uit. Met de resultaten uit dit onderzoek kan de toekomstige dienstverlening verder verbeterd worden.

Meer informatie over tevredenheidsonderzoek


Het signaal van de klant

Het belang van feedback van de klant In de onderzoeken die wij uitvoeren zien we het regelmatig terugkomen; respondenten laten vragen, opmerkingen of klachten achter over de producten, diensten of medewerkers van onze klanten. Helaas wordt hier niet altijd gehoor aan gegeven. De signaalfunctie van de klant is echter net zo belangrijk als de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek. Meer lezen over Sara’s visie over het belang van feedback van de klant?

Lees hier de blog van Sara


 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
<!– –>
DirectResearch © 2016 Contact
U ontvangt deze e-nieuwsbrief geheel gratis en vrijblijvend. Mocht u deze niet meer willen ontvangen dan kunt u zich hier afmelden.