directresearch.nl april 2017
directresearch.nl
 

Amsterdam, april 2017

Beste lezer,

Een boek schrijf je niet zo maar eventjes. Misschien begint het pas echt als je het boek al (bijna) af hebt. Dan begint het wijzigen, schrappen, opnieuw formuleren, aanscherpen. Een echte schrijver kent de klappen van de zweep. Daarom zijn we bij DirectResearch erg trots op onze collega Rob Luif: hij heeft het afgelopen jaar het boek ‘Customer Journey Optimalisatie’ geschreven. Interessante literatuur, een onderwerp dat in de belangstelling staat. Goed gedaan, Rob!

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Okkie Boot
DirectResearch


Publicatie Customer Journey Optimalisatie

DirectResearch consultant Rob Luif heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan de publicatie van het boek Customer Journey Optimalisatie. Met trots kunnen wij vertellen dat het boek inmiddels is gepubliceerd. In onze visie op customer journey onderzoek richten we ons op de consument; door de reisbegeleiding te optimaliseren op basis van kennis van uw doelgroep krijg u meer grip op de klant. Bekijk hier het persbericht over deze publicatie. Wilt u meer over Customer Journey onderzoek? Klik op onderstaande link om contact op te nemen met één van onze experts.

Neem contact op met Sterre Horsman


Nieuwe klant: STEPS

Ook in april heeft DirectResearch weer nieuwe klanten mogen verwelkomen. Zo voeren wij momenteel onderzoek uit voor STEPS. Steps is al jaren succesvol in de damesmode en heeft inmiddels 85 filialen in Nederland en België. Steps staat voor vrouwelijk, sprankelend, krachtig en bewust en heeft als uitgangspunt om haar klanten de beste service op het gebied van damesmode te verlenen. Het eerste onderzoek is op dit moment in volle gang. Wij vertrouwen op een langdurige en prettige samenwerking!

Meer over onze klanten?


Burgerpanel: online participatie

Veel gemeenten in Nederland maken inmiddels gebruik van een online burgerpanel. Een efficiënte manier om burgers bij actuele en beleidsvraagstukken te betrekken. Ook DirectResearch biedt burgerpanels aan; wij helpen hierbij met het opzetten, onderhouden en het uitvoeren van onderzoek. Momenteel ontwikkelen we onder andere een burgerpanel voor gemeente Teylingen; Team Teylingen.

Wilt u zelf een panel?


Concepttesting voor het Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis bestaat dit jaar 150 jaar en ontwikkelt regelmatig nieuwe ideeën die bijdragen aan vernieuwing in fondsenwerving. Hanneke Theuws van het Rode Kruis: “Om de marktintroductie van een nieuw idee succesvol te laten verlopen, worden de concepten eerst door DirectResearch getest op een aantal KPI’s, waaronder duidelijkheid, onderscheidend vermogen, relevantie, brand fit en koop-/geef intentie. Door te werken met een gestandaardiseerde methode krijgen we op een snelle en methodologisch verantwoorde manier inzicht in de waardering en potentie van concepten om van daaruit fact-based beslissingen te kunnen nemen”.

Bekijk onderzoek speciaal voor nieuwe producten


Blog Ronald over de meest duurzame energie

Ronald Steenhoek is een fervent wielrenner. Tijdens zijn ritten door het Hollandse landschap zijn de vele windmolens hem een doorn in het oog. Waar een dakkapel op een woning langs de welstandscommissie van de gemeente moet voor goedkeuring, lijkt het plaatsen van een torenhoge windmolen een peulenschil. In zijn blog pleit hij voor een andere manier van verduurzaming van het energieverbruik, namelijk via investeringen voor het uitvoeren van Nul op de Meter renovaties op bestaande bouw.

Lees zijn volledige blog

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2017 Contact