directresearch.nl april 2018
directresearch.nl
 

Amsterdam, april 2018

Beste lezer,

DirectResearch staat voor flexibiliteit en praktische onderzoeksoplossingen, maar ook voor verantwoord onderzoek. In het kader van de nieuwe AVG-wetgeving betekent dit dat we op een verantwoorde manier met persoonsgegevens om moeten gaan en hierin transparant zijn richting ‘onze’ respondenten. DirectResearch wil hierin, net zoals bij de ISO 27001 certificering, graag voorop lopen.

Veel leesplezier!

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen
DirectResearch


AVG en Fair Data

DirectResearch bereidt zich optimaal voor op de implicaties rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe privacywetgeving, die op 25 mei 2018 de huidige privacywetgeving vervangt. DirectResearch neemt juiste organisatorische en technische maatregelen om aan de AVG te voldoen. Om aan te tonen dat DirectResearch op verantwoorde wijze met data en persoonsgegevens omgaat, voeren we het Fair Data keurmerk.
Dit mag alleen worden gedaan door organisaties die voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van de omgang met persoonsgegevens. Met het keurmerk laten we zien dat data en privacy bij ons in vertrouwde handen is.

Informeer naar de activiteiten rondom AVG door DirectResearch


Cultuurmonitor

In 2017 is het cultuurvertrouwen in Nederland gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Het blijkt dat Nederlanders met name meer vertrouwen hebben in de diversiteit van het culturele aanbod en derhalve hiervan ook meer gebruik willen maken in 2018. Dit blijkt uit de Cultuurmonitor, een doorlopend onderzoek naar het consumentenvertrouwen in de culturele sector. Dit vertrouwen wordt opgebouwd uit vertrouwen in het klimaat voor cultuur, de bereidheid om zelf gebruik te maken van het cultuuraanbod en het imago van culturele instellingen.

Lees meer in ons persbericht


Uniek kortingsaanbod: C-DAY18

DirectResearch werkt al meer dan 10 jaar samen met Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Om dat te vieren hebben we voor onze klanten nu een speciaal aanbod. Klanten van DirectResearch kunnen nu voor een ledentarief naar C-DAY18 op 21 juni. C-DAY18 is het jaarlijks terugkerende event voor communicatieprofessionals en biedt een inspirerend topprogramma met internationale gastsprekers – een verrassend event waar meer dan 600 professionals elkaar ontmoeten en de dialoog aangaan over actualiteit, issues, trends en uitdagingen.
Klanten van Direct Research kopen een early-bird ticket voor €159 in plaats van €299,-! Geïnteresseerd? Stuur een email naar Cecilia Runneboom of Britt Hoeksema.

Bekijk meer informatie over C-DAY18


WhatsApp: Bericht van HARIBO

DirectResearch heeft onlangs haar eerste WhatsApp-onderzoek uitgevoerd! Samen met HARIBO waren we nieuwsgierig naar hét snoepmoment van snoepend Nederland. Onderzoek via WhatsApp maakt het voor deelnemers mogelijk snel en gemakkelijk te chatten en vragen te beantwoorden met o.a. foto’s en video’s! Deze nieuwe vorm van onderzoek is toegankelijk, snel en maakt het mogelijk om ‘in-the-moment’ te meten. Ideaal voor organisaties, die een Agile werkwijze hanteren. Wilt u meer weten?

Vraag hier de presentatie over WhatsApp-onderzoek aan


Snelle resultaten voor de agile marktonderzoeker

Wij snappen dat tijd schaars is, daarom garanderen wij de snelste time-to-market onderzoeksresultaten in Nederland! Voor diverse onderzoekstypen ligt een standaard vragenlijst klaar. Hierbij kunt u denken aan een tevredenheidsonderzoeken, concepttesting bij nieuwe diensten of producten of een pretest voor communicatiemateriaal. Natuurlijk is het mogelijk hier een aantal klant-specifieke vragen aan toe te voegen. Zo staat het veldwerk snel in de steigers en zijn de resultaten binnen enkele dagen (of zelfs één dag) bekend. Deze vindt u terug in onze overzichtelijke online onderzoekstool zodat u direct met de resultaten aan de slag kunt.

Neem contact op met Jeroen voor meer informatie

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2018 Contact