directresearch.nl augustus 2017
directresearch.nl

Amsterdam, augustus 2017

Beste lezer,

We hopen dat u een verfrissende en ontspannende zomervakantie heeft gehad. In de zomer is bij DirectResearch ondanks de vakantie een groot aantal onderzoeken uitgevoerd, waaronder een onderzoek naar de meest inspirerende organisatie in samenwerking met Synergie. Welke opvolger zal Tony Chocolonely (winnaar vorig jaar) krijgen? We houden het nog even onder de pet!

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Okkie Boot
DirectResearch


Inspirerende 40: samenwerkingsverband met Synergie

Strategisch adviesbureau Synergie is de drijvende kracht achter de Inspirerende 40, een onderzoek onder consumenten en marketing professionals naar de meest inspirerende organisaties. DirectResearch is een samenwerkingsverband aangegaan met Synergie en voert momenteel het onderzoek uit onder marketing professionals binnen het zakelijke panel (EU Businesspanel). Vorig jaar werd Tony Chocolonely voor de tweede keer op rij verkozen tot meest inspirerende werk. Weten ze dit te herhalen of krijgen we dit jaar een nieuwe winnaar?

Informeer naar de mogelijkheden voor samenwerking


Dragen emoji’s bij aan uiten gevoelens door kinderen?

Supermarktketen PLUS vroeg DirectResearch een onderzoek te doen in samenwerking met De Kindertelefoon naar gevoelens en emoties bij kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar in Nederland. Met de opkomst van het gebruik van social media was men benieuwd in hoeverre het gebruik van emoji’s een rol speelt in het uiten van emoties. Ruim 4 op de 5 kinderen geeft aan dat emoji’s helpen om gevoelens duidelijk te maken. Zou de bioscoopfilm ‘The Emoji Movie’, die momenteel draait in de Nederlandse bioscopen, hier ook een positieve bijdrage aan kunnen leveren?

Lees meer over dit onderzoek


Nieuwe klant Erasmus MC

DirectResearch verwelkomt Erasmus MC als nieuwe klant en laat zien dat onderzoek onder een specifieke doelgroep binnen het EUpanel goed mogelijk is. Zo voeren wij op dit moment een onderzoek uit voor het Erasmus MC over de beleving van het gezichtsvermogen onder 50-plussers. Naast een onderzoek onder patiënten is de vragenlijst voorgelegd aan een representatieve groep Nederlanders (50+). Dit geeft een inzicht in hoe goed patiënten met diverse oogziekten en de gewone bevolking symptomen kunnen onderscheiden. Daarmee kan het gezichtsvermogen van de individuele patiënten beter worden bepaald.

Bekijk de overige klanten binnen de zorg


Vacature web developer bij DirectResearch

DirectResearch is op zoek naar een web developer/programmeur die op korte termijn het huidige team van vier man komt versterken. Je zal je voornamelijk gaan bezighouden met het optimaliseren, aanpassen en onderhouden van de intern ontwikkelde onderzoekstool, waar een eigen CRM- met projectadministratiesysteem aan is gekoppeld. Op dit moment wordt gewerkt met de volgende development tools: HTML, CSS, Javascript, Angular, Vue.js, PHP, Laravel, MySQL, Elasticsearch, Versiebeheer (Git). De programmeerstijl is OOP, SOLID. Heb jij kennis van deze development tools en interesse om te solliciteren? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk de vacature web developer


Blog Ferdinand Kieboom: Fan… van een merk!

Veel mensen zijn fan van iets. Dat ‘iets’ kan bijvoorbeeld een muziekband of een voetbalclub zijn. Maar je kunt natuurlijk ook fan van een merk, een organisatie of een bedrijf zijn. Je kunt zelfs zo’n grote fan zijn dat je dat merk of die specifieke organisatie gaat promoten en aanbevelen bij anderen. Maar wat zorgt er dan voor dat iemand een promotor wordt? Rotterdammer Ferdinand vertelt u hier graag zijn visie over.

Lees zijn volledige blog

Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg
DirectResearch © 2017 Contact