directresearch.nl december 2018
directresearch.nl

Amsterdam, december 2018

Beste lezer,

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent spannende tijden voor organisaties en ondernemers in allerlei sectoren, met name in de Retail. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor aanbieders van eindjaargeschenken. In deze nieuwsbrief leest u o.a. meer over onze nieuwe klant Makro Kerstpakketten en hoe zij inzichten gebruiken om relevant te zijn voor hun doelgroepen.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen
DirectResearch


Nieuwe klant: Makro Kerstpakketten

DirectResearch verwelkomt Makro Kerstpakketten als nieuwe opdrachtgever. Deze organisatie verzorgt elk jaar voor velen bijzondere en verrassende eindejaarsgeschenken. Makro Kerstpakketten heeft DirectResearch gevraagd te helpen met het verkrijgen van inzichten over het oriëntatie- en aankoopproces van eindejaarsgeschenken. Deze inzichten gebruiken zij om relevanter te zijn hun doelgroepen en om beter in te kunnen spelen op de behoeften van (potentiële) klanten.

Zie hier wie we nog meer tot onze klantenkring mogen rekenen


Omgevingsmonitor: hoe DirectResearch omgevingsmanagers verder helpt

Voor een succesvol verloop van bouwprojecten in de openbare ruimte is de stem van belangengroepen (organisaties werkzaam binnen het publieke domein, omwonenden, gebruikers en partners) essentieel. De omgevingsmonitor is een meetinstrument dat inzicht geeft in verschillende KPI’s (o.a. hinderbeleving, communicatie, samenwerking) tijdens een bouwproject, waarmee we inzichtelijk maken welke factoren het succes van een complex project vergroten. ‘Opdrachtgevers, waaronder Heijmans, Strukton en Max Bögl halen veel inzichten uit de omgevingsmonitor.

Vraag gratis onze presentatie aan


PR-onderzoek: Huurders zijn slechter af dan huizenbezitters

Dat blijkt uit onderzoek dat DirectResearch heeft uitgevoerd voor verzekeraar Nationale Nederlanden. Huurders zijn een groter deel van hun netto-inkomen kwijt aan woonlasten én ze hebben meer moeite om een koophuis gefinancierd te krijgen. Zo’n twee derde van alle huurders heeft geen vertrouwen in het vinden van een geschikt koophuis. Hoofdredenen hiervoor zijn de hoge vraagprijzen en te weinig aanbod, om over de moeite die het kost om de financiering rond te krijgen nog maar te zwijgen.

Lees het hele artikel hier


Decembertradities: Wat vindt Nederland?

Het einde van het jaar 2018 nadert en we zitten alweer volop in de Sinterklaassferen. De laatste jaren is dit moment van het jaar ook een moment waarop verschillende discussies weer oplaaien. DirectResearch heeft wederom 150 respondenten uit het eigen EUpanel gevraagd naar hun mening. Vraagt u zich ook af: ‘Wat vindt de Nederlander nou van Zwarte Piet? En hoe denkt men over een vuurwerkverbod?’

Lees: Wat vindt Nederland?


DirectBlog: Mag het ietsje minder

Collega Marieke is dol op december: een feestmaand met gezelligheid, familie, cadeautjes, en lekkernijen. Juist daarom valt de negativiteit rondom terugkerende discussies haar extra op en vraagt zij zich af: ‘Mag het ietsje minder?’ Gelukkig zijn er ook hele mooie acties, zoals de hartverwarmende actie van onze klant PostNL. In samenwerking met stichting Jarige Job zorgen zij ervoor dat kinderen die het minder breed hebben toch een cadeautje voor hun verjaardag kunnen krijgen.

Lees hier de hele blog


Vacature: Research executive

DirectResearch is op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte Research executive met lef. Als Research executive werk je zowel zelfstandig als in teamwork aan de uitvoering van onderzoekstrajecten. De werkzaamheden liggen verder op het gebied van het adviseren van klanten over de mogelijkheden van impactvol onderzoek, ondersteunen bij besluitvorming en de marketingvraag kunnen vertalen naar de juiste onderzoeksvraag. Heb jij enkele jaren ervaring en interesse om te solliciteren?

Neem dan snel contact met ons op!

Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg
DirectResearch © 2018 Contact