directresearch.nl februari 2018
directresearch.nl
 

Amsterdam, februari 2018

Beste lezer,

Het eerste kwartaal is al over de helft en DirectResearch heeft aanleiding om met een trots gevoel terug én vooruit te kijken. In de eerste plaats zijn de resultaten van ons klantenonderzoek bekend en zijn we erg trots dat onze klanten ons waarderen met een NPS van 52! Dit gaan we vieren, maar kijken óók kritisch naar wat nog beter kan.

Daarnaast hebben we onze samenwerking met Logeion verlengd en bieden we onze relaties de mogelijkheid om met korting naar een prachtig evenement te gaan: ‘How Brands Grow’, met professor Byron Sharp als keynote speaker.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen
DirectResearch


Klantenonderzoek DirectResearch: Net Promoter Score 52

Eind 2017 heeft DirectResearch het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. We mogen een goed jaar met tevreden klanten afsluiten met een Net Promoter Score van maar liefst 52. Ook hebben we behoeftes van onze klanten in kaart gebracht en zijn we inmiddels aan de slag gegaan met het ontwikkelen van nieuwe onderzoeksmethoden die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Als incentive voor deelname hebben wij namens onze klanten een mooie donatie van € 480,- aan KiKa kunnen doen!

9 reden waarom klanten voor DirectResearch kiezen


DirectResearch en Logeion werken samen voor CommunicatiePanel

Ook in 2018 werkt DirectResearch samen met Logeion aan de professionalisering van het communicatievak. DirectResearch en de Nederlandse beroepsorganisatie focussen dit jaar op de vernieuwing en uitbreiding van het CommunicatiePanel, zodat deze volop ingezet kan worden voor onderzoek naar ontwikkelingen binnen het communicatievak. Daarnaast blijft DirectResearch inhoudelijk bijdragen aan een kwalitatief hoog aanbod van de bijeenkomsten en seminars van Logeion.

Lees meer in het officiële persbericht


Exclusieve korting How Brands Grow event

Op 22 maart organiseren SCOUPY en Vakmedianet een uniek marketing evenement: ‘How Brands Grow… in a digital world’, met de internationaal gerenommeerde professor Byron Sharp, auteur van de gelijknamige bestseller How Brands Grow. De principes van ‘How Brands Grow’ vormen al een aantal jaar de basis van de strategie van menig merk. Sharp is keynote speaker tijdens het event ‘How Brands Grow’. Het optreden van Sharp wordt voorafgegaan door bijdragen van zes bekende nationale en internationale marketingexperts. Laat je inspireren door cases van onder andere: The Commercial Works, Kantar Consulting, Royal FrieslandCampina en de Greenhouse Group.
Als relatie van DirectResearch krijgt u exclusief € 100,- korting op dit unieke evenement. Wilt u hier gebruik maken van maken? Vink aan dat uw klant bent bij Vakmedianet en noteer vervolgens in het opmerkingenveld dat u een relatie bent van DirectResearch.

Koop hier uw tickets met korting


De In Home Use test van DirectResearch

Productontwikkeling kent verschillende fasen, waarin (markt)onderzoek vaak een belangrijke rol speelt. De echte proef op de som komt natuurlijk wanneer consumenten uw product of dienst daadwerkelijk gaan gebruiken. Daarom biedt DirectResearch In Home Use tests aan, waarbij de consument het product thuis gebruikt en de ervaringen aan ons terugkoppelt. De In Home Use Test biedt kwantitatief en kwalitatief inzicht krijgt in échte gebruikerservaringen.
Bent u benieuwd hoe een In Home Use test werkt?

Download de In Home Use test infographic


Merk en imago onderzoek voor Sympany

DirectResearch heeft eind 2017 alweer voor de vijfde keer een naamsbekendheid en imago onderzoek uitgevoerd voor kledinginzamelaar Sympany. In het onderzoek onder ruim 1.000 Nederlanders waren een aantal extra vragen opgenomen over houding en gedrag ten aanzien van het kopen van tweedehands kleding. Ondanks dat een meerderheid dit duurzaam en goed voor het milieu vindt, koopt maar een kwart van de Nederlanders weleens een tweedehands kledingstuk. Dit en meer is te lezen in het persbericht wat verschenen is over dit onderzoek.

Ik ben een uithangbord voor tweedehands kleding

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2018 Contact