directresearch.nl Januari 2017
directresearch.nl
 

Amsterdam, januari 2017

Beste lezer,

Inmiddels is het nieuwe jaar al weer bijna een maand op weg. We hebben voor 2017 weer veel nieuwe plannen, onder meer op het gebied van Customer Journey. In dit veld van onderzoek gebeurt veel. Een van onze medewerkers, Rob Luif, is over Customer Journey een boek aan het schrijven dat in april uitkomt. Maar ondertussen zitten we natuurlijk niet stil: we doen momenteel voor diverse organisaties onderzoek op het gebied van Customer Journey.

We houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Okkie Boot


Customer Journey optimalisatie

Customer Journey optimalisatie Customer Journey is inmiddels goed geïntegreerd binnen marktonderzoek. DirectResearch wil echter verder gaan dan het registreren van de klantreis. Hierbij stellen we niet het proces centraal, maar de klant. Met onze onderzoeken helpen we klanten om hun activiteiten af te stemmen op het oriëntatie- en aankoopproces van de doelgroep, dit noemen we Customer Journey Optimalisatie. Komend jaar zullen we u onder andere met een boek, whitepaper en workshops hierin meenemen. Al benieuwd geworden?

Lees hier onze brochure


Onderzoek naar beeldvorming in de media

Onderzoek naar beeldvorming in de media Onlangs heeft het event ‘De toekomst van Nederland’ plaatsgevonden, georganiseerd door WOMEN Inc. Tijdens deze bijeenkomst stond de vraag centraal hoe mediamakers kunnen bijdragen aan een inclusieve samenleving. Op het evenement is het onderzoeksrapport ‘Beperkt zicht: de rol van mediamakers in beeldvorming’ gepresenteerd waarin de laatste feiten en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeldvorming in de media zijn verzameld. Onderdeel van het rapport is onderzoek dat DirectResearch in opdracht van WOMEN Inc. heeft uitgevoerd onder beeldmakers in de Nederlandse media.

Lees meer over de publicatie of download het onderzoeksrapport


Marktpotentie en campagne meting earable QUBI

Marktpotentie en campagne meting earable QUBI ExSilent is het Nederlandse bedrijf achter ‘de kleinste earable’ van Nederland: QUBI. De QUBI is superklein en nagenoeg onzichtbaar. Deze gehooroplossing is bedoeld voor mensen die op zich een redelijk gehoor hebben, maar bijvoorbeeld wel conversaties beter willen verstaan in een druk restaurant of op een receptie. Maar dat kan ook gelden in de auto of tijdens een workshop. DirectResearch heeft onderzoek gedaan naar het marktpotentieel van dit geavanceerde product van Nederlands fabricaat en design, zowel in ons eigen land als in Duitsland. Binnenkort starten we met de 0-meting voor een nieuwe communicatiecampagne.

Neem een kijkje in onze klantenportefeuille


Digitalisering onder ouderen

Digitalisering onder ouderen DirectResearch beheert sinds drie jaar het ledenpanel van seniorenorganisatie PCOB, die samen met collega-organisatie KBO ruim een kwart miljoen ouderen vertegenwoordigt. Het PCOB Panel telt circa 2500 betrokken leden en biedt hen de mogelijkheid om direct en snel te onderzoeken wat er leeft onder senioren. Om meer inzicht te krijgen in de huidige perceptie rond digitalisering en welke rol KBO-PCOB daarin als belangenbehartiger kan spelen, heeft DirectResearch een onderzoek uitgevoerd in het PCOB Panel. Het onderzoek heeft onder meer inzichtelijk gemaakt van welke digitale middelen ouderen gebruikmaken, tegen welke problemen zij aanlopen en aan welke vormen van advies en ondersteuning zij behoefte hebben.

Lees meer over marketing- en communicatieonderzoek


DirectResearch verwelkomt nieuwe Research managers

DirectResearch verwelkomt nieuwe Research managers In de afgelopen maanden zijn alle drie de onderzoeksteams binnen DirectResearch uitgebreid met een nieuwe Research manager. Anne-Wil van Lohuizen, Michiel Koenraadt en Sophie van der Geest zijn inmiddels volop aan de slag om onze klanten van de juiste resultaten en inzichten te voorzien. Bent u benieuwd naar hun visie op marktonderzoek?

Bekijk hun persoonlijke pagina


 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2016 Contact