directresearch.nl januari 2019
directresearch.nl

Amsterdam, januari 2019

Beste lezer,

Ondanks dat het jaar nog net is begonnen, heerst er op kantoor in Amsterdam een gezonde drukte om onze klanten te helpen met onderzoek en advies. We zijn benieuwd naar uw plannen en onderzoekswensen en hopen u daarom in het komende jaar te zien en te spreken. Dat kan wellicht tijdens de komende editie van het MIE: Het Marketing Insights Event voor marketeers, researchers en analisten op 6 en 7 februari in Utrecht.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen
DirectResearch


Nieuwe klant: Leolux

Wij verwelkomen Leolux als nieuwe klant bij DirectResearch. Leolux is een toonaangevende Nederlandse fabrikant van designmeubelen. Momenteel loopt er via verschillende media een reclamecampagne voor Leolux, waaronder above-the-line via een TV-commercial. DirectResearch brengt voor Leolux het effect van de hele campagne in kaart. Dit doen we door te kijken naar de relevantie van de boodschap en de aansluiting van de campagne op de motieven en het reisgedrag van de doelgroepen. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden voor marketing en communicatie-onderzoek?

Lees hier meer over onze producten


Persbericht Cultuurmonitor: culturele sector aantrekkelijker voor nieuw publiek

In 2018 is het cultuurvertrouwen in Nederland licht gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Dit blijkt uit de Cultuurmonitor, een doorlopend onderzoek naar het consumentenvertrouwen in de culturele sector. Opvallend is dat vooral Nederlanders die voorheen nog weinig van cultuur gebruik maakten, de komende 12 maanden van plan zijn om dit vaker te gaan doen én positiever over de culturele sector zijn gaan denken.

Lees meer in ons persbericht


Meeten op het MIE

Over een kleine twee weken is het weer tijd voor Het Marketing Insights Event. Op 6 en 7 februari komen marketeers, researchers en analisten samen in Utrecht voor twee dagen vol met inspirerende lezingen, workshops en masterclasses. Dit jaar “It’s all about insights” en wij zijn er ook deze editie beide dagen te vinden. Daarnaast zijn wij ook benieuwd naar uw plannen en onderzoekswensen voor het komende jaar. Zien we u ook op het MIE?


DirectBlog: De Achterhoek: weg van het stigma van krimpregio

Collega en Achterhoeker Jeroen is trots op ‘zijn’ regio. Ondanks de berichten over krimp in veel plattelandsgebieden, observeert Jeroen vanaf de zijlijn dat er iets bijzonders aan de hand is. Een hernieuwd wij-gevoel en een samenwerking om de Achterhoek levendig en aantrekkelijker te houden. Jeroen deelt zijn observaties in zijn blog.

Lees hier de hele blog


Goede voornemens: Nederlanders willen assertiever zijn

Een nieuw jaar is aangebroken. En de start van een nieuw jaar is een mooi moment voor het maken van nieuwe plannen en goede voornemens. De meest populaire goede voornemens blijven met stip op één: afvallen en meer bewegen. Wij stelden Nederlandsers echter de volgende interessante vraag: wat zou u tegen uw jongere zelf willen zeggen?’ Wat blijkt? Nederlanders hadden op sommige momenten graag wat assertiever willen zijn.

Lees het hele artikel hier

Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg
DirectResearch © 2019 Contact