directresearch.nl Juli 2016
directresearch.nl

Amsterdam, juli 2016

Geachte [SALUTATION],

Hoe ziet uw zomer er uit? Bent u druk met het overnemen van taken van collega’s die op vakantie zijn? Of is er juist tijd om te bezinnen en kunt u uw uren benutten voor het wegwerken van achterstallige zaken? Bij DirectResearch is het nog steeds topdrukte en werken we met een kleinere bezetting aan het opzetten en uitvoeren van diverse onderzoeken. In deze zomerse editie van de nieuwsbrief kunt u onder meer de inzichten lezen van een leuk onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder Nederlandse kampeerders. Een aantal kampeerders zal zich hier zeker in kunnen herkennen. Kijk snel in onze nieuwsbrief voor meer zomerse verhalen.

Veel leesplezier en wij wensen u een fijne zomer toe!

Met vriendelijke groet,

Sonja Schaap Commercieel Directeur DirectResearch
 

Summer Journey DirectResearch

Summer Yourney De zomerperiode is in volle gang. DirectResearch zegt ‘Hello Summer’ en neemt haar relaties mee op een Summer Journey. Deze ontdekkingsreis neemt je mee naar een BBQ, een picknick in het park, een dagje strand en een festival. In een zomerse stijl vertellen we meer over onze diensten en onderzoeksmethodes. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier voor onze Summer Journey

 

Introductie Sterre Horsman

Sterre Horsman Welkom! Per 1 augustus zal Sterre Horsman DirectResearch komen versterken als Research Director in Team Groen. Zij zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de sectoren FMCG, Zorg en Bouw, Infra & Vastgoed en leiding geven aan een team van 4 marktonderzoekers. Met Sterre hebben we een marktonderzoek professional binnen gehaald met brede ervaring aan zowel klant- als bureauzijde. Zij heeft onder meer gewerkt voor PostNL, Blauw Research en DVJ Insights. Door duidelijke doelen te formuleren, onderzoeksvragen op scherp te stellen en heldere adviezen te geven, zorgt Sterre voor een effectieve inzet van onderzoek. Een goede samenwerking met klanten en collega’s vindt ze daarbij belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen. Wij wensen haar veel succes en plezier bij DirectResearch!

Lees hier meer over het team van DirectResearch

 

Kampeerder schaamt zich voor geluiden op toilet

Communicatie onderzoek Ruim 3,3 miljoen Nederlanders gaan jaarlijks op kampeervakantie. Op de camping is het gebruik van een openbaar toilet vaak even wennen. Recent heeft DirectResearch in opdracht van Van Hulzen Gummo Kicks een PR-onderzoek voor Edet uitgevoerd onder ruim 300 Nederlandse kampeerders. Uit het onderzoek blijkt dat bijna 40 procent van de Nederlandse kampeerders zich schaamt voor geluiden die hij of zij maakt op het campingtoilet. Ook vinden mensen het gênant om geur achter te laten. Hoewel op de meeste campings toiletpapier aanwezig is neemt de meerderheid van de kampeerders (80%) voor de zekerheid eigen toiletpapier mee. Met een toiletrol over de camping lopen is namelijk al lang geen taboe meer.

Bekijk onze diensten voor communicatie onderzoek

 

Duurzaam Texel

Duurzaamheid onderzoek Voor het Texels Ondernemers Platform (TOP), vertegenwoordiger van de ondernemers op het populaire Waddeneiland, hebben wij een onderzoek uitgevoerd onder de leden waarbij duurzaamheid centraal stond. Hoe staan ondernemers tegenover onderwerpen als energieneutraliteit en een windmolenpark? En wat voor impact heeft dit op het toerisme, nu Texel in de top 10 van de Lonely Planet staat? Met de resultaten van het onderzoek kan het TOP een goede positie innemen in gesprek met stakeholders.

Zie hier de klantenkring van DirectResearch

 

DirectSloep weer van start

Okkie Boot directeur DirectResearch Ook deze zomer organiseert DirectResearch weer haar DirectSloep vaartochten door de Amsterdamse grachten. Onze grootste klanten worden uitgenodigd voor een tochtje op de sloep van algemeen directeur Okkie Boot. Onder het genot van een drankje en een hapje bespreken we onze bureau-klantrelatie. Ook is er natuurlijk tijd om van de stad te genieten en elkaar op persoonlijk vlak beter te leren kennen. De eerste afspraak staat inmiddels genoteerd voor een vaartocht met NUON.

Bekijk het profiel van Okkie Boot

Inhoud
 
DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures
 
Contact
Direct Research BV Herengracht 454 1017 CA Amsterdaminfo@directresearch.nl www.directresearch.nl 020 770 75 79
 
facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg
DirectResearch © 2016 Contact