directresearch.nl juli 2018
directresearch.nl

Amsterdam, juli 2018

Beste lezer,

In deze nieuwsbrief leest u over enkele prachtige mijlpalen: zo hebben we stichting ALS mogen verwelkomen als nieuwe klant, hebben we een groot onderzoek afgerond voor Nationale Nederlanden en hebben we onze 6 miljoenste respondent in het zonnetje gezet! Het zal u verder niet zijn ontgaan dat het WK voetbal bezig is en dat Nederland er helaas niet bij is. Over de impact van dit gemis heeft collega Robert een blog geschreven.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen
DirectResearch


6 miljoenste deelnemer EUpanel

Een mijlpaal voor DirectResearch: deze maand heeft de 6 miljoenste respondent deelgenomen aan één van onze onderzoeken. Dat is meer dan het aantal inwoners van Ierland, Denemarken, of Nieuw-Zeeland! Reden voor een feestje, want waar zouden we zijn zonder onze respondenten? We hebben deze man van 6 miljoen in het zonnetje gezet, met een taart en een bedankje. Ook hebben we hem een aantal vragen gesteld.

Lees hier het volledige interview


Helft Nederlanders relaxed op vakantie

DirectResearch voerde voor Nationale Nederlanden een onderzoek uit om erachter te komen hoe relaxed Nederlanders op vakantie gaan. Slechts de helft van de Nederlanders gaat relaxed op vakantie. Het inpakken van de koffers is de grootste stressfactor tijdens de vakantievoorbereidingen. Vooral vrouwen en gezinnen met kinderen ervaren dit zo: in beide groepen heeft 38% van de ondervraagden inpakstress.

Lees hier het volledige persbericht


Nieuwe opdrachtgever Stichting ALS Nederland

DirectResearch verwelkomt Stichting ALS Nederland als nieuwe opdrachtgever. Deze goede doelorganisatie zet zich in om de beschikbare kennis over deze verschrikkelijke spierziekte te vergroten door wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen. Voor deze spierziekte is de laatste jaren steeds meer aandacht gekomen dankzij onder meer een pakkende reclamecampagne en sponsor events zoals de Amsterdam City Swim. Op dit moment voeren wij voor hen een profielonderzoek uit onder hun donateurs. Hiermee vergaren wij informatie over de houding en waardering van donateurs over onder meer de activiteiten en communicatie van Stichting ALS Nederland.

Lees meer over verschillende typen marktonderzoek


Blog Robert Röling: Sportmarketing is big business

Voor Nederland deze weken helaas even wat minder… De Nederlandse straten, kroegen en winkels zijn wéér niet oranje gekleurd bij een eindtoernooi. Het missen van het WK in Rusland heeft een behoorlijke negatieve impact op de economie valt te lezen in de blog van Robert. Ook missen we de spanning, saamhorigheid en mogelijke euforie van het kijken naar het Nederlands elftal. Hopelijk is de huidige lichting jonge talenten in staat het tij te doen keren tijdens de kwalificatie voor het komende EK.

Lees hier de volledige blog


Vacature: Research executive

DirectResearch is op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte Research executive met lef. Als Research executive werk je zowel zelfstandig als in teamwork aan de uitvoering van onderzoekstrajecten. De werkzaamheden liggen verder op het gebied van het adviseren van klanten over de mogelijkheden van impactvol onderzoek, ondersteunen bij besluitvorming en de marketingvraag kunnen vertalen naar de juiste onderzoeksvraag. Heb jij enkele jaren ervaring en interesse om te solliciteren?

Neem dan snel contact met ons op!

Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg
DirectResearch © 2018 Contact