directresearch.nl juni 2017
directresearch.nl

Amsterdam, juni 2017

Beste lezer,

De telecomsector is de afgelopen decennia sterk veranderd. Grofweg van een monopolistische naar een hyper concurrerende markt. Dat telecombedrijven op dit moment veel onderzoek doen, mag geen verrassing zijn: het is uiterst belangrijk om elk detail van de markt in de gaten te houden en daar meteen op te reageren. Van oudsher doet DirectResearch veel marktonderzoek in de telecomsector, zie ook onze whitepaper. Niet alleen voor mensen die in de telecom werken, ook anderen kunnen daar veel informatie uit halen.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Okkie Boot
DirectResearch


Whitepaper IT – Telecom

DirectResearch werkt al vele jaren voor diverse organisaties binnen de IT – Telecom sector en heeft zodoende veel kennis opgebouwd over deze sector. Deze expertise delen we graag met u in onze nieuwe whitepaper. De IT- en telecommarkt is constant in beweging. De oplossingen van vandaag zijn over twee jaar alweer verouderd. Als iemand zich snel moet aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen, dan zijn het wel de IT- en telecombedrijven. Hoe kunnen zij blijven inspelen op de behoeften van de klant? In een branche waar time-to-market essentieel is, kan marktonderzoek een essentiële bijdrage leveren. Wilt u deze whitepaper graag lezen?

Download het kennisdocument over IT-Telecom sector


In home use test

Productontwikkeling kent verschillende fasen, waarin (markt)onderzoek vaak een belangrijke rol speelt. De echte proef op de som komt natuurlijk wanneer consumenten uw product of dienst daadwerkelijk gaan gebruiken. Daarom biedt DirectResearch het product in home use test aan, waarbij u kwantitatief en kwalitatief inzicht krijgt in de échte gebruikerservaringen. Benieuwd hoe een in home use test verloopt?

Bekijk onze infographic over in home use test


Workshop customer journey optimalisatie

Dinsdag 27 juni heeft DirectResearch voor de twee keer een customer journey Workshop georganiseerd. Tijdens de workshop vertelden we de deelnemers meer over onze visie op customer journey optimalisatie en de implicaties voor onderzoek. Als externe spreker mochten we Lex van den Elsen van Louwman & Parqui (importeur Toyota en Lexus) verwelkomen. Op bevlogen wijze vertelde Lex de deelnemers over customer experience bij Toyota. Wilt u meer weten over customer journey optimalisatie onderzoek? Wij komen graag langs voor een inspiratiesessie bij u op kantoor.

Onze visie en mogelijkheden voor customer journey onderzoek


DirectResearch voldoet wederom aan ISO normen

Deze maand heeft DirectResearch een succesvolle jaarlijkse tussentijdse evaluatie rondom kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging gehad. We vermelden dan ook met gepaste trots dat we nog steeds voldoen aan de voorwaarden van onze drie ISO certificaten, en deze dus behouden: ISO 20252 (uitvoeren van marktonderzoek), ISO 26362 (beheer access panels) en ISO 27001 (informatiebeveiliging). Heeft u vragen over DirectResearch?

Neem contact met ons op


Vacature Research executive bij DirectResearch

DirectResearch is op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte Research executive met lef. Wij zijn een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Diensten en Customer Relations. Wil jij klanten helpen met praktische, hoogwaardige oplossingen? Ben je klantgericht, enthousiast en heb je lef? Beleef jij er plezier aan om kennis te delen? Dan is een functie als Research executive bij DirectResearch iets voor jou!

Kijk hier voor de volledige functieomschrijving


Blog Marieke: het nut van nieuwe producten uitproberen

Meedoen aan marktonderzoek kan je ook je ogen openen voor nieuwe producten en diensten is wat onze collega Marieke Hooft-Gaus heeft ondervonden. Normaal gesproken blijft zij liever bij het oude vertrouwde, maar misschien is die nieuwe zonnebrandcrème voor Marieke toch ook wel het proberen waard? Probeert u vaak nieuwe producten uit?

Lees Marieke’s blog

Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg
DirectResearch © 2017 Contact