directresearch.nl maart 2017
directresearch.nl
 

Amsterdam, maart 2017

Beste lezer,

Kan iedereen zo maar marktonderzoek doen, of is marktonderzoek een vak apart? Natuurlijk kan iedereen marktonderzoek doen, maar de juiste vragen stellen en uit alle informatie de juiste conclusies trekken is wel een vak. DirectResearch doet veel onderzoek op de meest uiteenlopende terreinen en om dat wat makkelijker te maken hebben we vijf whitepapers opgesteld, op verschillende deelgebieden. Misschien toch eens doorlezen voordat u aan een marktonderzoeksproject begint?

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Okkie Boot
DirectResearch


Vernieuwde whitepapers DirectResearch

DirectResearch voert voor een breed scala aan opdrachtgevers onderzoek uit naar uiteenlopende onderwerpen. Elk onderzoek is anders en vraagt om een eigen aanpak. Om het u makkelijk te maken beschrijven wij onze visie en aanpak voor verschillende typen onderzoek in een aantal whitepapers. Hierin leest u over de trends en ontwikkelingen in de markt, welke onderzoeksvragen deze trends/ontwikkelingen oproepen en wat onze visie daarop is. Aan de hand van cases laten we zien hoe we relevante onderzoeksvragen vertalen naar concrete inzichten. Er is een whitepaper beschikbaar voor Tevredenheidsonderzoek, Branding onderzoek, Marketing- en communicatie-onderzoek en Onderzoek nieuwe producten en diensten. De whitepapers zijn onlangs vernieuwd en hebben een frisse uitstraling gekregen. Benieuwd?

Download hier alle whitepapers


Nieuwe klant: Mazda Motor Nederland

Graag heten wij Mazda Motor Nederland welkom als nieuwe klant van DirectResearch. Mazda is al jaren één van de meest eigenzinnige Japanse autofabrikanten. In Nederland ondersteunt Mazda Motor Nederland dealers bij sales en aftersales in de marketing en klantbenadering. Momenteel voert DirectResearch een uitgebreid behoeftenonderzoek uit met betrekking tot de aftersales markt. Mazda wil de klantinzichten uit het onderzoek gebruiken om verder aanscherpingen te doen op o.a. klantsegmentatie en de customer lifecycle.

Meer weten over onze klanten?


Evaluatie vakantiemagazine Landal GreenParks

Twee tot drie weken voor de aankomst dag ontvangen gasten van Landal GreenParks een vakantiemagazine. Dit magazine bevat informatie over de boeking en over de activiteiten en faciliteiten op het park en in de nabije omgeving. Om het magazine nog beter aan te laten sluiten bij de wensen en behoeften van haar gasten heeft DirectResearch in opdracht van Landal GreenParks een evaluatie onderzoek uitgevoerd onder gasten in Nederland en Duitsland, die het magazine recent hebben ontvangen. Het onderzoek heeft Landal GreenParks o.a. inzicht gegeven in de leesintensiteit van het magazine en de waardering van de verschillende onderwerpen.

Lees meer over communicatie onderzoek


DirectResearch 12 jaar!

Afgelopen maand heeft DirectResearch haar 12-jarige bestaan mogen vieren. In 2005 is Okkie Boot in Amsterdam van start gegaan en inmiddels behoort DirectResearch tot de top twintig marktonderzoeksbureaus van Nederland. Vele grote en kleinere opdrachtgevers hebben inmiddels kennisgemaakt met de klantgerichte dienstverlening en zo ontdekt hoe we marktonderzoek makkelijk maken voor hen. Wilt u meer over ons weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op met DirectResearch


Blog Rob over zijn razendsnelle high involvement aankoop

Rob Luif zijn inbouwkoelkast begaf het onlangs. Hij zag vervolgens zeer op om naar de dichtstbijzijnde witgoedwinkel te gaan, het regende buiten, parkeren is bij deze winkel ook nog eens prijzig. Een korte online verkenning bleek uitkomst te bieden. Lees in zijn blog hoe hij razendsnel een high involvement geïnstalleerd en wel in huis kreeg, en dat alles met een deskundige en prettige klantenservice. Voor de customer journey expert van DirectResearch blijkt deze succesvolle aankoop een onomkeerbaar proces van fysiek naar online shoppen.

Lees hier de volledige blog

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2017 Contact