directresearch.nl mei 2017
directresearch.nl
 

Amsterdam, mei 2017

Beste lezer,

Eén van de punten die we belangrijk vinden is het opbouwen van kennis. Dat kan onderzoekskennis zijn, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe technieken. Maar sectorkennis vinden we ook belangrijk, om klanten beter van dienst te kunnen zijn. In de sector energie voert DirectResearch al lange tijd veel onderzoek uit, vandaar dat we daar de whitepaper Energiesector voor hebben opgesteld. Interesse in onze whitepaper voor de sector Energie?

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Okkie Boot
DirectResearch


Whitepaper Energiesector

DirectResearch heeft in de loop der jaren veel kennis opgebouwd over de energiesector. Deze expertise delen we graag met u in ons nieuwe whitepaper. De energiesector staat de komende jaren voor grote uitdagingen, waarbij energietransitie één van de kernwoorden is. Het traditionele verdienmodel van alleen elektriciteit en gas verkopen is in rap tempo aan het afbrokkelen. Voor de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten en diensten, bijvoorbeeld op gebied van duurzaamheid, vormt marktonderzoek een essentieel onderdeel. Wilt u deze whitepaper graag lezen?

Download het kennisdocument over de Energiesector


Book Party: customer journey optimalisatie

Het afgelopen jaar heeft onze collega Rob Luif hard gewerkt aan zijn boek ‘Customer Journey Optimalisatie’. In zijn boek beschrijft Rob hoe je de klantreis van jouw doelgroep optimaliseert en hoe je relevantie en gemak kunt bieden. Donderdag 11 mei was de officiële boekpresentatie met een Book Party in ons kantoor aan de Herengracht. Samen met een groot aantal relaties hebben we een mooi feestje gevierd. We willen iedereen bedanken voor zijn of haar komst. Wilt u meer weten over het boek of over customer journey optimalisatie onderzoek? Klik dan op onderstaande link.

Meer weten over customer journey onderzoek?


Betaalme.nu onderzoek facturatie MKB

Het komt regelmatig voor dat MKB’ers (te) laat betaald worden door hun afnemers. Uit onderzoek blijkt dat een groot deel te maken heeft met lange en zelfs verlengde betaaltermijnen en betalingen later dan de afgesproken termijnen. Dit is mogelijk een groot risico voor kleinere ondernemers, die op deze manier worden beperkt in hun groei en liquiditeit. Betaalme.nu helpt hen bij deze problematiek. Wilt u meer weten over dit onderwerp?

Bekijk het persbericht en rapport


Nieuwe collega Frank Brasser

DirectResearch verwelkomt Frank Brasser als nieuwe collega. Hij gaat als research manager aan de slag binnen het team dat werkt voor klanten als Spotta, PostNL en NUON. Frank is afgestudeerd als sociaal psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie heeft hij bij onderzoeksbureau Perspective stage gelopen en op freelance basis aan projecten gewerkt. Bent u benieuwd naar zijn visie op marktonderzoek en wat hij in zijn vrije tijd doet?

Meer informatie over Frank


Blog Sara de Groot: de droomklant van elke marketeer

Regelmatig wordt ik in de supermarkt verleid en kom ik trots thuis met wéér een nieuw product. Ben ik overgevoelig voor de marketingactiviteiten in en om het schap, of is dit gedrag te verklaren? Verpakkingen spelen een belangrijke rol bij zowel de aankoop- als de productbeleving. Kunt u net zo moeilijk verleidingen weerstaan als ik?

Lees de blog van Sara!

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2017 Contact