directresearch.nl mei 2018
directresearch.nl
 

Amsterdam, mei 2018

Beste lezer,

Het aantal zomerse dagen neemt toe en ook de vakanties staan langzamerhand weer voor de deur. Wij genieten volop mee, maar zitten niet stil. Zo leest u in deze nieuwsbrief enkele uitkomsten uit onderzoeken voor PostNL en Whizpr. Ook vragen we u, als u dit nog niet heeft gedaan, om lid te blijven van onze mailinglijst om ook de volgende keer onze leuke nieuwsbrief te kunnen ontvangen!

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen
DirectResearch


Blijf lid van onze mailinglijst en klik op onderstaande link

Hopelijk waardeert u onze nieuwsbrief, die wij elke maand met veel plezier voor u maken. We sturen onze nieuwsbrieven elke maand waarin we ingaan op trends, nieuws binnen DirectResearch, nieuwe vormen van onderzoek, interessante klantcases, specifieke klantvoordelen en meer. Omdat we recent updates uitgevoerd in ons privacybeleid, vragen uw instemming om met u in contact te blijven. Als u dit nog niet heeft gedaan, klik op de volgende link om te bevestigen dat u op de hoogte wilt blijven.

Ja, ik wil op de hoogte blijven


Gratis retour zenden doorslaggevend voor keuze webshop

Voor PostNL hebben we voor het vierde opéénvolgende jaar een groot onderzoek uitgevoerd onder meer dan duizend consumenten over het versturen en ontvangen van pakketten. Uit dit onderzoek komt onder meer naar voren dat online shoppers meer waarde hechten aan lage (of geen) bezorgkosten dan aan snelle levertijd. Het gratis kunnen retourneren is een belangrijke voorwaarde voor de keuze van een webshop. Voor webshops die de retourvoorwaarden nog niet goed op orde hebben betekent dit werk aan de winkel om te kunnen overleven.

Bekijk meer inzichten en infographic van PostNL


Hernieuwde whitepapers te downloaden

DirectResearch voert voor een breed scala aan opdrachtgevers onderzoek uit naar uiteenlopende onderwerpen. Elk onderzoek is anders en vraagt om een eigen aanpak. Om het u makkelijk te maken beschrijven wij onze visie en aanpak voor verschillende typen onderzoek in een aantal whitepapers. Hierin leest u over de trends en ontwikkelingen in de markt, welke onderzoeksvragen deze trends/ontwikkelingen oproepen en wat onze visie daarop is. Aan de hand van cases laten we zien hoe we relevante onderzoeksvragen vertalen naar concrete inzichten. Er is een whitepaper beschikbaar voor Tevredenheidsonderzoek, Branding onderzoek, Marketing- en communicatie-onderzoek en Onderzoek nieuwe producten en diensten, evenals onderzoek in de sectoren IT, Energie en FMCG. Benieuwd?

Download de whitepapers


Hoe inspirerend is uw organisatie?

Succesvolle merken zijn inspirerend! De Inspirerende 40 merken is een ranglijst gebaseerd op uitvoerig onderzoek en laat bovendien zien wat het nou inhoudt om werkelijk inspirerend te zijn. DirectResearch werkt hierbij samen met initiatiefnemer en strategisch adviesbureau Synergie. Binnenkort vindt de editie van 2018 plaats en is de voorinschrijving begonnen. Neem deel tegen kostprijs en vergelijk uzelf met de meest inspirerende organisaties.

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven


Eén op drie Nederlanders beschikt over te weinig digitale vaardigheden

Dit is één van de uitkomsten uit een grootschalig onderzoek wat wij hebben uitgevoerd voor Whizpr en hun klant Salesforce onder meer dan 2.000 Nederlanders en Belgen. Nederlanders verwachten ten opzichte van Belgen veel meer ondersteuning van hun werkgever om zich te kunnen ontwikkelen op gebied van digitale vaardigheden. De gevoelde urgentie om je een werkleven lang te blijven ontwikkelen om te kunnen voldoen aan de vraag van de toekomstige arbeidsmarkt is groot. De Nederlander is minder bang dan de Belg dat hun huidige baan over 10 jaar niet meer zal bestaan als gevolg van digitale ontwikkelingen.

Bekijk hier meer interessante inzichten uit het onderzoek

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2018 Contact