directresearch.nl september 2017
directresearch.nl
 

Amsterdam, september 2017

Beste lezer,

DirectResearch maakt het makkelijk en dat geldt ook voor respondenten die onze vragenlijsten invullen. Op regelmatige basis maakt DirectResearch gebruik van de diensten van SSI; de respondenten waren zo positief, dat DirectResearch daar een Award voor heeft gekregen. Een mooie prijs!

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Okkie Boot
DirectResearch


DirectResearch wint goud tijdens SSI Quest Awards

SSI (Survey Sampling International) heeft tijdens de ESOMAR conferentie in Amsterdam de winnaars van de jaarlijkse Survey Quest Awards gepresenteerd. DirectResearch heeft een gouden plak veroverd in de categorie ‘Mobile’. De onderzoekstool is door SSI als meest ‘mobile friendly’ van Europa beoordeeld. Wij zijn natuurlijk trots op dit mooie resultaat. Met de nieuwe versie van onze onderzoekstool welke de komende tijd gelanceerd wordt verwachten wij hier nog beter op te scoren!

Bekijk de mogelijkheden voor mobiel onderzoek


Vernieuwde onderzoekstool DirectResearch

Het afgelopen jaar is door ons team van web developers zeer hard gewerkt om een vernieuwde versie van onze onderzoekstool te ontwikkelen. Na een periode van testen starten wij nu met de eerste ‘echte’ projecten voor een aantal klanten en langzaam aan gaan wij voor alle klanten met de nieuwe versie aan de slag. De nieuwe versie stelt ons in staat om slimmer te programmeren, met onder meer betere routingsmogelijkheden. Voor de klanten ziet het online dashboard er aantrekkelijker uit en biedt dit ook meer flexibele opties om bijvoorbeeld grafieken aan te passen. Wij zijn straks uiteraard benieuwd naar uw mening. Bent u nog geen klant en wilt u onderzoek uitvoeren in de nieuwe onderzoekstool?

Maak gebruik van de kortingsactie


Onderzoek via WhatsApp

Snel en interactief een kwalitatief inzicht in uw doelgroep? DirectResearch voert nu ook onderzoek uit via WhatsApp. Deze methode is geschikt voor uiteenlopende doeleinden zoals het verkrijgen van inzicht in motieven, ideeën en klantervaringen. Ook gerichte opdrachten als het verzamelen van video en foto materiaal kan een antwoord op uw onderzoeksvragen geven. Is WhatsApp onderzoek misschien ook iets voor u?

Tim Faassen geeft u graag meer informatie


Nieuwe medewerkers DirectResearch

In de afgelopen twee maanden zijn Guido van Buuren en Maud Eykman aan de slag gegaan als nieuwe researchers bij DirectResearch. Zij gaan zich onder andere bezig houden met onderzoek binnen de IT & Telecom sector. Ook verwelkomen wij Evert Tiebout als stagiair, hij richt zich onder meer op het verkennen van nieuwe onderzoeksmethoden voor DirectResearch. Meer weten over hun achtergrond en hun visie op marktonderzoek?

Neem een kijkje op hun persoonlijke pagina


Blog Robert: invloed van interne cultuur op merken

We leven in een tijd waarin bedrijven zijn veranderd in zogenaamde ‘glass box brands’. Met regelmaat lezen we in de media verhalen waarin de interne bedrijfscultuur naar buiten gebracht wordt, helaas ook met regelmaat in een negatieve context vanwege ontevreden medewerkers. Via online mediakanalen weten dergelijke berichten vaak een groot publiek te bereiken. Hiermee is de interne cultuur van een bedrijf een belangrijk onderdeel van een merk geworden. Hoe ga je daarmee om als bedrijf?

Lees Robert’s volledige blog

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2017 Contact