directresearch.nl september 2018
directresearch.nl
 

Amsterdam, september 2018

Beste lezer,

DirectResearch staat al jaren bekend als een ‘hands-on’ bureau, niet weglopend om diverse onderzoeksvragen met de juiste onderzoeksmethoden te beantwoorden. Omdat een deel van onze klanten steeds vaker behoefte heeft aan snelle en krachtige inzichten, heeft DirectResearch een nieuwe onderzoeksvorm ontwikkeld: DirectAgile. Daarbovenop hebben we nog meer nieuws waar we erg trots op zijn, waaronder het slagen voor de recente ISO audit. Lees hierover en over nog meer in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen
DirectResearch


DirectAgile: nieuwe onderzoeksmethode voor de Agile organisatie

Design thinking, Agile, Lean Start-up, Scrum zijn allemaal varianten van hetzelfde gedachtegoed: in plaats van grote, klassiek gerunde projecten, innoveren we voortaan iteratief, dus in kleine stapjes. Na iedere stap is feedback van de eindgebruiker essentieel en dus speelt marktonderzoek een rol in iedere fase van het ontwikkelproces: van ideeëngeneratie tot conceptontwikkeling en eindproduct. Welke vormen van marktonderzoek lenen zich voor deze ‘agile’ manier van innoveren? DirectResearch lanceert DirectAgile, waarmee organisaties razendsnel betrouwbare inzichten ontvangen.

Lees meer over DirectAgile op onze website

Download hier onze gloednieuwe whitepaper


DirectResearch voldoet wederom aan ISO normen

Deze maand heeft DirectResearch een succesvolle jaarlijkse tussentijdse evaluatie rondom kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging gehad. We vermelden dan ook met gepaste trots dat we nog steeds voldoen aan de voorwaarden van onze drie ISO certificaten, en deze dus behouden: ISO 20252 (uitvoeren van marktonderzoek), ISO 26362 (beheer access panels) en ISO 27001 (informatiebeveiliging). Heeft u vragen over DirectResearch?

Neem contact met ons op


PR-onderzoek: Negen op de tien automobilisten kennen nieuwe belastingregels niet

Voor onze klant Toyota voerde DirectResearch een PR onderzoek uit. Per 1 september zijn nieuwe regels voor de autobelasting ingegaan, maar slechts 10% van de automobilisten was hiervan op de hoogte. Bijna 70 procent van de automobilisten vindt het belangrijk dat auto’s zo min mogelijk CO2, stikstof en fijnstof uitstoten. En 70 procent van de zakelijke rijders zegt voorkeur te hebben voor een schone, deels of geheel geëlektrificeerde aandrijflijn. Een grote meerderheid is dan ook voor de nieuwe regelgeving, hoewel zij het niet terecht vinden dat hiermee de staatskas wordt gevoed. Was u op de hoogte?

Lees het hele artikel hier


Geld en salaris: Wat vindt Nederland?

De septembereditie van Wat vindt Nederland staat in het teken van Prinsjesdag. Alle gelekte nota’s, gouden koetsen en hoedjes ten spijt, veel mensen willen op Prinsjesdag voornamelijk weten wat ze komend jaar op financieel gebied kunnen verwachten. Koning Willem-Alexander heeft dit inmiddels uit de doeken gedaan, maar hoe vertalen die koude harde cijfers zich in de beleving van de burgers? We vroegen 150 leden van het EUpanel in hoeverre men het eens of oneens is over 3 stellingen over geld. Heeft men genoeg? Wat vindt men van het eigen salaris? En wat verwacht men komend jaar van de eigen koopkracht?

Wat vindt Nederland?


Vacature: Research executive

DirectResearch is op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte Research executive met lef. Als Research executive werk je zowel zelfstandig als in teamwork aan de uitvoering van onderzoekstrajecten. De werkzaamheden liggen verder op het gebied van het adviseren van klanten over de mogelijkheden van impactvol onderzoek, ondersteunen bij besluitvorming en de marketingvraag kunnen vertalen naar de juiste onderzoeksvraag. Heb jij enkele jaren ervaring en interesse om te solliciteren?

Neem dan snel contact met ons op!

 
Inhoud

DirectResearch
Tevredenheidsonderzoek
Branding onderzoek
Marketing & Communicatie
Nieuwe producten
Customer journey
Opdrachtgevers
Over DirectResearch
Vacatures

Contact
Direct Research BV
Herengracht 454
1017 CA Amsterdam

info@directresearch.nl
www.directresearch.nl
020 770 75 79

facebook.jpg twitter.jpg linkedin.jpg  
DirectResearch © 2018 Contact