NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

Jeannetta Berghahn

Research Consultant

Jeannetta is Client Director bij DirectResearch. Sinds de overname van Team Vier – waar zij jarenlang directeur en eigenaar was – heeft Jeannetta zich met name gericht op het onderhouden en versterken van klantrelaties. Haar kracht ligt in het verdiepen van de precieze klantvraag en het persoonlijke contact met collega’s en opdrachtgevers. Jeannetta is een verbindende kracht in het team en zorgt voor een positieve sfeer op kantoor.

Jeannetta gaat geen uitdaging uit de weg. Ze krijgt energie van het maken van ambitieuze plannen en daar vervolgens gezamenlijk mee aan de slag te gaan. Haar loyaliteit, belangstelling en betrokkenheid is haar kracht, wat vaak resulteert in het feit dat ze druk bezig is. Of om in haar eigen woorden te spreken: na een week flink “gas geven”, is ze soms “zo gaar als een toeter”, maar gelukkig verschijnt ze op maandag altijd weer “monter” en “fris en fruitig” op kantoor.

Fun fact:

Ook buiten werk komt Jeannetta graag in de actie modus. Zo sport ze een paar keer per week met haar personal trainer, het liefst lekker buiten in het Amsterdamse Bos. En zo’n killer workout sluit ze graag af met de nodige burpees.