NPS +57 NPS +57
Flexibel en snel Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief Transparant en innovatief

Jeroen Jansen

Research Consultant

Als Commercieel Directeur van DirectResearch is Jeroen een enorm belangrijk onderdeel van de organisatie. Zo heeft hij van dichtbij het bedrijf zien groeien sinds 2010. Jeroen zorgt ervoor dat opdrachtgevers terug blijven komen door altijd te werken aan de kwaliteit en zichtbaarheid van DirectResearch. Het feit dat hij al meer dan 20 jaar aan ervaring heeft in de onderzoek markt weet hij goed door te vertalen binnen de organisatie.

Jeroen is een echte teamspeler en werkt met vol enthousiasme graag samen met zijn collega’s. Met zijn loyale, bevlogen en vooral ook humoristische werkwijze weten we zeker dat we op hem kunnen bouwen. Zowel werk- als niet-werkgerelateerd.

Fun fact:

Als geboren Achterhoeker heeft hij een specifieke voorkeur voor lokale producten en evenementen uit die regio. Zo is hij vaste gast bij de thuiswedstrijden van De Graafschap, snookerliefhebber en houdt hij daarbuiten ook van pub quizzen. Daar houdt hij zoveel van, dat hij ook jaarlijks een pub quiz maakt én presenteert voor de collega’s.