Research
NPS +57
Flexibel en snel
Klantgericht en deskundig
Transparant en innovatief

Onze visie op online marktonderzoek

In de markt van marktonderzoek zijn de komende jaren vier factoren van cruciaal belang: efficiency, relatie, kennis en vernieuwing. Snelheid, flexibiliteit en time-to-market zijn essentieel in de visie van DirectResearch.

Efficiency zit verweven in onze organisatiecultuur en –structuur, aangevuld met ons onderzoeksysteem. Daarnaast vinden wij de relatie met onze klant cruciaal, waarbij we streven naar een duurzame, klantgerichte en wederkerige relatie. Voor DirectResearch staat kennis aan de basis van haar werkzaamheden: kennis is essentieel om zich te (kunnen) profileren als betrouwbare onderzoekspartner. Als laatste is voor DirectResearch vernieuwing in producten en processen cruciaal om te verbeteren en/of relevant te blijven. We zijn in staat om mee te gaan met de belangrijkste en commercieel aantrekkelijkste vernieuwingen waar de markt om vraagt.

Onze missie

Bij DirectResearch is marktonderzoek in goede handen. Wij beschouwen het onze missie om de klant elke keer weer een bijzondere ervaring te geven: door onze klantgerichte en persoonlijke instelling, snelheid en flexibiliteit, vernieuwende technieken en concrete inzichten uit onderzoek, blijven wij onze klanten verrassen.