Beste lezer,

Het nieuwe jaar is van start en wij bij DirectResearch zijn fris begonnen. Niet alleen staan we op het MIE volgende maand, ook is onze website in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast beginnen we een mooie samenwerking met #GivingTuesdayNL. Je leest het in de nieuwsbrief van deze maand.

Veel leesplezier!

Hartelijke groet,
DirectResearch
DirectResearch op het MIE 2020

Op 5 en 6 februari 2020 organiseert de MOA, Expertise Center voor marketing insights, onderzoek en analytics, voor de 18e keer het Marketing Insights Event (MIE). DirectResearch is vertegenwoordigd op Het MIE met onze stand. Wij zien u graag bij stand nummer 20, die in het teken staat van vernieuwing en ons 15-jarig bestaan! Daarnaast presenteren we op donderdag 6 februari, samen met onze kennispartner Peter van Steensel van de Positioneringsgroep, de inzichten uit ons gezamenlijke onderzoek naar de waarde van betekenisvolle merken: business for good!
Bekijk hier het programma
Samenwerking DirectResearch en #GivingTuesdayNL

Marktonderzoeksbureau DirectResearch en #GivingTuesdayNL gaan een samenwerkingsverband voor één jaar aan op het gebied van marktonderzoek. Sinds 2012 is GivingTuesday uitgegroeid tot een dag waarop we wereldwijd gezamenlijk vrijgevigheid vieren. Het wordt gevierd op de eerste dinsdag na Black Friday en Cyber Monday. GivingTuesday is de dag om iets voor een ander te doen. Sinds 2019 is deze beweging ook in Nederland actief. DirectResearch gaat hen helpen nieuwe marktinzichten, relevante feiten, cijfers, trends en ontwikkelingen binnen de goede doelen-sector te verzamelen.
Lees hier het volledige persbericht
Nieuw jaar, nieuwe website

Zoals bekend heeft DirectResearch het afgelopen jaar wat veranderingen doorgemaakt onder andere op het gebied van de huisstijl. Wellicht heeft u het al kunnen zien in onze offertes en rapportages. Nu is ook onze website helemaal vernieuwd en passend bij onze nieuwe huisstijl. Hier vindt u naast de missie en visie, onder andere onze onderzoeksmethoden, klantcases en mediaberichten.

Nieuwsgierig hoe de website is geworden?
Neem snel een kijkje!
Ski-trip ME Research Group

Begin januari zijn we met een groep collega’s het vliegtuig ingestapt voor een weekendje skiplezier in de Oostenrijkse bergen. Een unieke manier om elkaar en onze collega’s uit Eindhoven beter te leren kennen. Het was een weekend vol zon en gezelligheid. We zijn weer helemaal opgeladen om met frisse energie het nieuwe jaar te beginnen!
Jobhoppers onderschatten financiële gevolgen bij nieuwe baan

Wanneer je overstapt naar een andere baan, verandert je salaris. Maar dat is niet het enige dat verandert. Toch blijkt uit onderzoek dat we voor Nationale Nederlanden hebben uitgevoerd, dat meer dan de helft van de Nederlanders denkt dat het daar wel min of meer bij blijft. Een kwart heeft zelfs geen enkel idee wat de financiële gevolgen zijn bij het overstappen naar een nieuwe baan. Benieuwd naar de andere resultaten en wat er allemaal verandert als je van baan wisselt?
Lees hier het hele bericht
Vacature: Stagiar(e)

Voor het nieuwe jaar zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om ons commerciële team te komen versterken.
Wij zoeken een leergierige en ondernemende student met een affiniteit voor marktonderzoek die bezig is met een relevante opleiding. De meewerkstage start in februari 2020 en duurt ongeveer een half jaar.
Wat bieden wij? Een leerzame omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een stagevergoeding, een informele werksfeer en nog veel meer.

Ben jij of ken jij iemand die bij ons aan de slag wilt?
Neem hier contact met ons op