Beste lezer,

Afgelopen maand is er groot nieuws naar buiten gebracht; ME Research Group heeft marktonderzoeksbureau Team Vier overgenomen. U leest erover in de nieuwsbrief van deze maand. Daarnaast organiseren we vrijdag 15 mei een Webinar over de Conjoint-analyse. Interesse? Geef u dan snel op!

Veel leesplezier!

Hartelijke groet,
DirectResearch
ME Research Group neemt Team Vier over

ME Research Group, waar DirectResearch deel van uitmaakt, neemt branchegenoot Team Vier over. De overname past in de groeistrategie van de ME Research Group, met de overname bouwt ME Research Group haar positie in de branche verder uit. Binnen de ME Research Group gaan Team Vier en DirectResearch hun krachten bundelen. Collega’s van Team Vier verhuizen binnenkort naar de Herengracht, waar DirectResearch ook gevestigd is. Dit maakt het mogelijk om op efficiënte wijze wederzijds kennis, kunde en ervaringen uit te wisselen.
Lees het hier
PR Bericht: Regioplan

De basisscholen gaan na de meivakantie weer open en dit betekent voor veel werkende ouders weer wat meer rust thuis. Zij moeten het thuiswerken combineren met de zorg voor èn het lesgeven aan kinderen; een stressvolle combinatie voor velen. Dit is niet alleen een uitdaging voor de ouders zelf maar ook voor hun werkgevers. DirectResearch deed in samenwerking met Regioplan en Adolfse OrganisatieAdvies onderzoek naar hoe werkgevers omgaan met het spanningsveld tussen de continuïteit van de bedrijfsactiviteiten en de druk op deze specifieke groep werknemers. Flexibele arbeidstijden en het opnemen van vakantiedagen blijken de regelingen waar zij het meest naar kijken. Meer weten?
Lees hier het volledige bericht
Webinar Conjoint - meld u nu aan!

DirectResearch organiseert op vrijdag 15 mei een webinar. Het onderwerp van deze webinar is conjoint analyse. Speciaal bedoeld voor bureau- of bedrijfsonderzoekers of insights-driven marketeers. Maakt u gebruik van inzichten om trends en sentimenten in kaart te brengen, producten en diensten te optimaliseren en voorspellingen te doen en wilt u meer weten wat een conjoint-analyse u kan opleveren en waar u hierbij op moet letten? 
Schrijf u in voor onze webinar en onze experts nemen u mee in de wereld van choice based research.
Lees meer op onze website en meldt u gratis aan!
Nederlanders missen cultuurbezoek 

De impact van het Coronavirus op de cultuursector is groot; festivals zijn afgelast, musea zijn dicht. 45% van de Nederlanders zegt dan ook het cultuurbezoek te missen nu deze sector op slot zit. Vooral de ontspanning, het plezier en de gespreksstof die cultuur met zich meebrengt worden gemist. Ook missen ze de manier waarop het hun nieuwsgierigheid prikkelt.

Nieuwsgierig naar meer resultaten?
Lees hier meer